0

Ciao Bella – Lokeren

Ciao Bella, alleen al voor de naam wilde ik er meer over weten 😀

Lien startte haar nail studio als bijberoep, maar intussen groeit haar zaak verder uit naar een halftijdse job & zijn de plannen gestart om binnenkort een eigen studio te openen in Lokeren. Het aanbod zal daarbij ook uitgebreid worden van enkel nagelstudio naar een beauty studio met naast de handverzorging ook voetreflexologie en massage. Momenteel werkt Lien nog vanuit het huis van haar ouders, maar binnenkort verhuist ze naar een tijdelijke locatie in Lokeren om daarna écht haar vast stekje te krijgen in centrum Lokeren.

Op een weekavond ging ik langs in Sinaai (toen nog haar thuispraktijk, nu heeft ze haar praktijk in Lokeren) om mijn handen te laten verwennen met een SPA manicure met paraffinebad. Heerlijk genieten terwijl mijn nagels gevijld & nagelriemen gecorrigeerd worden, mijn handen een scrub en masker krijgen, in een paraffinebad ondergedompeld worden en daarna ingewreven worden met heerlijk geurende handcreme. Lien heeft het duidelijk in de vingers, en verzorgt mijn handen tot in de puntjes. De dagen erna geniet ik nog na van zachte, verzorgde handen. Een extraatje bij deze SPA behandeling zou een handmassage zijn, maar Lien is volop in massage-opleiding, dus misschien wordt dat er nog aan toegevoegd in de toekomst 🙂

Beauty Studio Ciao Bella

Knokkestraat 2
9160 Lokeren

Facebook

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)