0

Geboortelijstje bij Pand 42 #sintniklaas

Op het vlak van leuke kinderwinkels zijn we echt verwend in het Waasland, van kledingwinkels over speelgoedwinkels tot winkels die het hele assortiment inclusief geboortelijstjes aanbieden. In een vorige blogpost maakte ik reeds een kort overzicht om mezelf te helpen kiezen. Eerlijk gezegd werd de keuze wel extra moeilijk toen ik merkte dat elke winkel wel een interessant aanbod had. Ik besloot dan even advies te vragen op de facebookpagina en kreeg zoveel reacties die bevestigden wat ik reeds dacht: de service & klantvriendelijkheid staan voorop in ons Waasland!

Uiteindelijk is mijn keuze gevallen op Pand 42. Recent verhuisd naar de Stationsstraat in Sint-Niklaas biedt Pand 42 een heel ruim en mooi assortiment aan merken waarvan een deel puur Belgisch. Om mijn keuze te vergemakkelijken, had ik reeds op enkele webshops een verlanglijstje aangemaakt. Dat hielp me om in hun assortiment te zoeken naar wat ik graag cadeau wil doen aan onze baby boy. Niet elke webshop bevat alle producten uit de winkel, maar het geeft je wel een idee van wat je mag verwachten. Met dat verlanglijstje in mijn hoofd stapte ik op een zaterdagnamiddag Pand 42 binnen en ging ik samen met Evelyne aan de slag om een lijstje samen te stellen. Checklist op tafel, thee’tje erbij, enkele catalogussen en hop we waren vertrokken.

Thuis hadden we reeds de pure basics, dus werd het lijstje vooral gevuld met leuke cadeautjes voor onze baby boy maar ook voor grote zus Noémie. Zij mag ook in de watten gelegd worden wanneer haar kleine broer geboren wordt 😉 Mijn persoonlijke favorieten op het lijstje:

* Dit schattig babynestje – Done by Deer – ideaal om onze babyboy in bed, in de zetel, in de tuin,… veilig te laten slapen.

Babynest

* Een outfit van het Belgische merk Onnolulu voor broer en zus (één keer mag dat 😉 )

* bad- en bijtspeeltjes van Tikiri

* knuffeldoekje en kussen – Done by Deer – how cute can it be!

* Een warme Hi muts met pompon – Aai Aai – voor onze koude winters

Stilletjes aan kijk ik uit naar de geboorte, al geniet ik nu ook nog echt van de zwangerschap en dan vooral de beweging in mijn buik. Stap voor stap maken we ons huis wel opnieuw klaar voor jouw komst, lieve pruts.

Ook een geboortelijstje leggen bij Pand 42? Ga dan eens langs voor een kennismakingspakket en laat je verleiden door de allermooiste bijtringen, maxi cosi hangers, parkmobieltjes (met keuze uit muziek van Amélie Poulain, Pocahontas, Belle & het beest,…) en nog zoveel meer. Als mama krijg je meteen een cadeautje voor jezelf, namelijk een fles shampoo van het merk Linea Mamma Baby. Pure verwennerij voor la mamma! I’m in!

Pand 42
Stationsstraat Sint-Niklaas
webshopfacebookPinterestInstagram

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)