Happy birthday honey – Bistro Vienna #lokeren

Een avondje uit met ons twee, dat was al even geleden. De verjaardag van mijn man was het perfecte excuus om Noémie op logement te sturen en een tafeltje voor ons twee te boeken bij Bistro Vienna in Lokeren. Extra troef: boeken kan gemakkelijk via de site, perfect als je om 21u ‘s avonds vanuit de zetel op zoek gaat naar een leuk adresje 😉

Onze date night startte met een heerlijke Gin & Tonic, een non-alcoholische versie voor mij die bijzonder wel in de smaak viel en the real deal voor mijn man. De aperitief werd vergezeld van een bordje verzorgde hapjes. Tijdens elke maaltijd hield de chefkok rekening met mijn zwangerschap, en dus ook aangepast eetpatroon. Iets wat ik enorm op prijs stelde, want niets is zo vervelend om naar een hapje te staren dat je niet mag eten, of je bord helemaal te ontleden met wat je wel of niet smakelijk mag verorberen.

VoorgerechtHoofdgerecht

Bistro in de naam toont de bescheidenheid van de chefkok, want deze gerechten vind ik alvast van hoog niveau (smaak is top en presentatie is een pareltje), en ook Gault Millau is het met me eens wanneer ze Bistro Vienna 13/20 scoren of wanneer de Michelin Gids hen 2 vorkjes toewijst.

Bij reservatie had ik doorgegeven dat mijn man jarig was, en tijdens de avond bleek dat hij niet het enige feestvarken was. Ofwel wonen in en rond Lokeren toevallig heel wat 27/02 jarigen, of Bistro Vienna is the place to be om je verjaardag te vieren 😉 Het dessert werd die avond bij drie gezelschappen opgefleurd met tafelvuurwerk, een leuk extraatje!

De sfeer in Bistro Vienna was heel aangenaam. We hadden een gezellig tafeltje voor ons twee, en werden steeds vriendelijk bediend door de gastvrouw. Hier wil ik met plezier nog eens terugkomen, en ten volle genieten van de kookkunsten van de chef (zonder zwangerschapsregeltjes).

Een ander pluspunt is dat je boven het restaurant een Bed & Breakfast hebt. Ideaal voor wanneer we vrienden/familie van heinde en ver uitnodigen voor een culinaire avond in het Waasland. Geen taxi’s of bob-afspraken, wel heerlijk tafelen en daarna wegdromen tot de ochtendzon. Omdat Bistro en B&B Vienna vlak aan het station gelegen is, is het volgens mij ook ideaal voor B2B of toeristen.

Bistro Vienna, Stationsplein 6, Lokeren
FacebookWebsite

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)