Zwangerschapsarrangement – Wellness Belle Histoire

Binnen enkele dagen of weken (wie zal het zeggen…) mogen we ons tweede kindje in onze armen nemen. Van deze stilte voor de storm wil ik toch nog even gebruik maken om zelf volledig te ontspannen en te genieten van pure me-time. Daarom boekte ik een zwangerschapsarrangement bij Wellness Belle Histoire, Sinaai. Het arrangement had alles wat ik op dit moment kan gebruiken; een hydraterende gelaatsverzorging gevolgd door een massage van hoofd, nek, buik, rug en benen en dat allemaal op een verwarmde massagetafel. Toen het maskertje tijdens de gelaatsverzorging zijn werk deed, kon ik zo indommelen 🙂

Hydrateren, hydrateren, wie zijn best doet zal het leren.

Stephanie, zelf mama van 2 (b)engeltjes, weet wat een zwangere vrouw kan gebruiken. Op de eerste plaats staat hydratatie van je gelaat, maar ook van de rest van het lichaam. Je baby krijgt voorrang wanneer je lichaam vocht nodig heeft, en daardoor kan je huid soms wat vochttekort vertonen. Naast voldoende water drinken, kan je je huid ook een hydratatieboost geven door middel van hydraterende schoonheidsproducten.

Ontspanning voor de inspanning

Een baby in huis vraagt sowieso veel van je, zowel fysiek als mentaal. In de eerste weken/maanden stem je je helemaal af op het ritme van je kind. Hello onderbroken nachten, weelderig groeiende wallen en overgevoelige reacties (It’s my party, and I cry if I want to) omdat je ook mentaal nood hebt aan rust. Daar moet je even door, je bent het zo vergeten als je je baby’tje op je borst legt en samen indommelt. Neem daarom wat voorsprong en probeer vlak voor de bevalling nog even te ontspannen. Laad je batterijen volledig op om daarna alles te geven tijdens de bevalling en erna wanneer je baby je nodig heeft.

Dé ontspanningstip die ik je kan geven, is dit zwangerschapsarrangement. Na de hydraterende gelaatsverzorging volgde een heerlijk ontspannen massage van hoofd, nek, schouders, buik, rug en benen. Je kiest zelf of je buik ook mee gemasseerd mag worden. Ik vond dat heerlijk ontspannend, en onze baby boy was ook helemaal fan. Hij stak zijn poep zo hard uit dat mijn buik helemaal scheef trok 😂 De uren na de massage was hij opvallend actief, volgens mij wilde hij terug naar de massagetafel!

Zwangerschapsmassage van de buik

Wedstrijd!

Win dit zwangerschapsarrangement of een Babor Active Night pakketje van 7 ampoules die je een stralende blik geven, ondanks de onderbroken nachten. Deze ampoules zijn heel gemakkelijk aan te brengen op een gereinigde huid. Breek de hals van een ampoule af, en verdeel de vloeistof over je gezicht en hals. Laat even intrekken en eindig met je dagcrème.

Hoe deelnemen? 

✔ Volg @wellness_bellehistoire en @hipstewaasland op Instagram

✔ Laat onderaan dit bericht weten wat je uitgerekende bevallingsdatum is of tag je zwangere vriendin op Instagram of Facebook onder het wedstrijdbericht.

✔ De winnaars (1x zwangerschapsarrangement + 2x Babor Active Night pakket) worden op zondag 22 april bekend gemaakt

Pssst, voor de papa’s die dit artikel lezen: je scoort sowieso met zo’n zwangerschapsarrangement als eerste moederdagcadeau 😉

Of heb je een zwangere vriendin die nog niet weet wat te verwachten van de eerste weken na de geboorte? Geef haar dan wat voorsprong met dit arrangement.

 

Wellness Belle Histoire
Wijnveld 230
Sinaai
FacebookInstagramWebsite

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

10 Comment

 1. Laurence Van Herrewege says:

  M’n uitgerekende datum, 5 juli, zal ik hoogstwaarschijnlijk niet halen. Maar hopelijk geeft de baby mij toch mij toch wat tijd om te genieten van zo’n zalig zwangerschapsarrangement of de active night ampullen!

 2. Sarah says:

  Wij verwachten ons tweede kindje op 28 mei! Dit arrangement komt zeker van pas!

 3. Els Cant says:

  Mijn uitgerekende datum is 2 juni. Dat arrangement klinkt alvast zalig!!!!! 🙂

 4. Wendy says:

  Ik ben zelf niet zwanger, maar mijn zus wel. Zij is uitgerekend voor begin september. Zo’n arrangement zou haar vast en zeker deugd doen! Ik gun het haar van harte! :-).

  (Op facebook wil ik ze liever niet taggen, daar nog niet iedereen op de hoogte is van haar zwangerschap :), het is dan ook niet aan mij om het te verklappen.)

  Ik volg beiden op facebook en instagram.

 5. Sielke D. says:

  Wij verwachten op 23 aug ons eerste kindje, na een jarenlange periode van wachten en hopen. We zijn dan ook overgelukkig (al hebben we geen idee wat ons te wachten staat )! Nog even lekker verwend worden en kunnen genieten zou nog een extra kers op de taart zijn .
  Ik volg alvast op Instagram, fingers crossed!

 6. Sielke D. says:

  Wij verwachten op 23 aug ons eerste kindje, na een jarenlang periode van wachten en hopen. We zijn dan ook overgelukkig (al hebben we geen idee wat ons te wachten staat)! Nog even lekker verwend worden en kunne genieten zou een extra kers op de taart zijn.
  Ik volg alvast op Instagram, fingers crossed!

 7. Ellen Wittock says:

  Wij verwachten onze kleinste pruts rond 30 oktober, en kijken er al enorm naar uit. Zo een zwangerschapsarrangement lijkt me heeeeeeeeeeeerlijk . Spannend!!!

 8. Lieselot Pieters says:

  Ik ben uitgerekend voor 26 juli. Zo een arrangement zie ik volledig zitten, het ziet er heel ontspannend uit!!

 9. Evelien says:

  Ik ben uitgerekend voor 6 december en zie dir volledig zitten!

 10. De winnaars zijn bekend! Zwangerschapsarrangement: Karin ‍♀️
  Active Night pakket: Evi & Laurence

  Ik zal jullie persoonlijk contacteren.
  Dank je wel voor jullie leuke reacties! Volg Wellness Belle histoire en @hipstewaasland ook op Instagram voor nieuwe updates en acties

Comments are closed.