0

Lekker Zuiders, dichterbij dan je denkt

De Italiaanse keuken kan mij helemaal bekoren; vooral de verse groenten, de pasta en de pure smaken zijn mijn favoriet. Een restaurant met Italiaanse keuken heeft daarom een streepje voor bij mij. Die Italiaanse keuken vind ik vanaf nu niet meer enkel op restaurant, maar ook letterlijk om de hoek, bij Lekker Zuiders in Belsele! Het winkeltje met pure Italiaanse producten en geschenkmanden had ik al eerder ontdekt, en recent bestelde ik ook een heerlijk zuiderse lasagne van de traiteurkaart. Persoonlijk sprak de lasagne met zalm, spinazie en mascarpone me aan, en mijn tafelgenoten bevestigden mijn keuze. De smaak zat helemaal goed, de lasagne was heerlijk zacht zonder droog te worden en de mascarpone zorgde voor een lekkere saus die niet zwaar op de maag lag.

Je smaakt de passie voor Italië. Ik ben alvast benieuwd om meer van deze traiteurkaart te ontdekken!

 

Lekker Zuiders
Lokerse Baan 92B
Belsele
websitefacebook

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)