0

Gestrikt door Accemundo

In de straat van ‘t Bauhuis en vlak achter de hoek van King George café vind je dit heerlijk retro-winkeltje vol dassen, strikken, kostuumgilets, chino’s en lederen tassen. Accemundo is reeds jaar en dag een begrip in de groothandel met Belgische collecties voor Galleria Inno, CKS en andere grote ketens en biedt sinds kort ook eigen creaties en op maat gemaakte ontwerpen aan aan particulieren.

Wanneer je de winkel binnenstapt, word je meteen ondergedompeld in de retro sfeer. De originele presentatiestijl (Westfleteren bierkratten voor de dassen, kaarsenhouders voor de strikjes,…) sprak me meteen aan om rond te snuisteren en de creaties te ontdekken. Vind je toch nog niet meteen je ding in het assortiment, of heb je een heel specifiek ontwerp in gedachten, dan gaat Ivan met plezier met jou rond de tafel zitten om op maat gemaakte stuks (dassen, strikken, kostuumgilets en chino’s) te bespreken. Dat kan reeds in kleine oplages (denk aan 10 dassen voor je aankomende trouw) en je hoeft er helemaal niet lang op te wachten (gemiddeld 2-3 weken, afhankelijk van je vraag natuurlijk). Fan van de modetrend om een kostuumgilet casual chic te dragen op een jeans of chino? Dan kan je je helemaal uitleven in de stofstaaltjes en pasmodellen. Keuze ten over in de stoffen en mogelijkheden. Gelukkig kan de jarenlange ervaring van Ivan helpen als je dat wil.

Wil je je keuze toch nog even laten bezinken? Ga dan even wat drinken in het King George café om de hoek 🙂

Sinds kort is Accemundo ook verdeler van het Belgische merk Ruitertassen met prachtige ledercreaties voor man en vrouw. De stuks zijn door hun prijskaartje een investering, maar wel eentje waar je jarenlang van kan genieten.

Accemundo
Slachthuisstraat 78
9100 Sint-Niklaas
websitefacebook

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)