0

Lentesnit bij Salon 109

De lente is in het land, de bevalling komt dichterbij, perfect moment voor een lentesnit! Dat gaat voor mij toch gepaard met een kortere snit, iets luchtig en gemakkelijk. Vooral dat laatste is van extra groot belang voor de komende maanden wanneer er twee (b)engeltjes thuis aandacht vragen. 👶👧

Ik maak online een afspraak bij het nieuwste adresje in het Waasland, want pas begin april 2018 deed Salon 109 haar deuren open. Rechtover Waasland Shopping Center vind je sinds kort 3 supergemotiveerde ex-collega’s die zelf de stap naar een eigen zaak gezet hebben. Hun ervaringen uit vorige jobs bij kapperszaken en hun sterke onderlinge vriendschapsband vormen de basis.

Lenteklaar

De ontvangst is heel hartelijk, het interieur is in een toffe stijl met hout en retro accenten.

Ik ben in de ochtend er vroeg bij, dus hoef niet te wachten in de zetel (die er wel heel comfy uit ziet!). Ik word meteen meegenomen naar de wastafel waar ik mag genieten van een wasbeurt inclusief hoofdmassage. Fris gewassen neem ik plaats voor de spiegel en krijg ik een thee’tje 🍵 met koekjes 🍪 aangeboden. Tijd om even te bespreken welke snit ik voor ogen had, een vrij rechte bob (ietsiepietsie langer vooraan) die toch nog net in een staartje kan. Meteen een bad-hair-day oplossing voor wanneer de tijd of energie me ontbreekt na de bevalling. #win 🤗

De snit verloopt vlot, gecombineerd met een gezellige babbel en een boekje. Het eindresultaat toont een gemakkelijke coupe die ik thuis ook zou kunnen reproduceren (behalve de beach waves die de kapster bij het drogen nog in mijn haar inbracht voor de finishing touch, daar moet ik toch nog wat op oefenen).

Ik neem ook een leave-in-spray mee naar huis die mijn conditioner kan vervangen, en mijn haar minder pluizig maakt. Minder tijdrovend en meer resultaat, #doublewin dus! 🤗🤗

Mei = actiemaand

Zin om zelf ook Salon 109 te ontdekken? Dan hebben ze deze maand een leuke actie, namelijk elke woensdag 20% korting op de volledige behandeling. De prijzen van elke behandeling vind je gemakkelijk terug via de website. Geen verborgen extraatjes 😉

Hou hun facebookpagina in de gaten voor de laatste updates en inspiratie voor een nieuwe kleuring of snit 💇‍♀️

Salon 109

Kapelstraat 109A, Sint-Niklaas

Websitefacebook

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)