Jack-pot bij Pand 42

Enkele maanden geleden leefde ik me uit bij het samenstellen van een geboortelijst voor Jack bij Pand42. De lijst vulde zich snel met heel toffe cadeautjes voor onze kleine baby boy én voor zijn fiere, grote zus. Pand 42 heeft heel wat mooie merken in het gamma, waarvan een deel ook puur Belgisch, maar ook heel wat met een Scandinavische toets. Mijn favorieten schreef ik al neer in een andere blogpost.

Het samenstellen van de lijst was al heel tof, het mee naar huis krijgen van al die cadeautjes is de Jackpot (tadum tusch)! In de winkel kreeg Jack zijn eigen kastje waarin alle cadeautips uitgestald worden, of wie niet in de buurt woont, kan de lijst ook gemakkelijk online bekijken. Bij elke aankoop krijgen we een mailtje met daarin ook het bericht dat de kopers nalieten voor het gastenboek. Zo kan ik meteen een bedankingsbericht sturen 🙂

Elk cadeautje voorziet Pand 42 van een sticker met de naam van de schenker. Ideaal om thuis herinnerd te worden wie welk cadeautje kocht. Voor mij hoeven de cadeautjes niet ingepakt te worden (mei = plasticvrij en inpakpapiervrij 😉 ), zo’n stickertje is all I need.

Jack beseft het nu nog niet, maar hij is echt verwend met zoveel leuke cadeautjes! Noémie test ze alvast voor, de taak van grote zus natuurlijk.

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)