Sweet dreams dankzij Noppe Slaapcultuur

Slaap is een kostbaar iets, zeker wanneer je nieuw leven in huis krijgt. Je wil me niet op de tenen trappen wanneer ik niet goed geslapen heb en de huidige onderbroken nachten door onze kleine baby boy verhogen dit risico met 200%. So be nice als je me tegenkomt 😂

Onze matras was dringend aan vervanging toe, en dus kwam de stockverkoop van Noppe Slaapcultuur als een geschenk uit de hemel gevallen. Op de site ontdekten we reeds een korte beschrijving van het aanbod, in de winkel werd daar beeld aan toegevoegd én konden we meteen ook de bedden uittesten en vergelijken. Plots viel ons oog op een boxspring die wel in ons interieur zou passen. Ook dat exemplaar mocht de showroom verlaten, dus onderwierpen we het aan een eerste test. Zodra ik me neerlegde, voelde ik een hemelsbreed verschil met wat we thuis hadden. Ik kan het best vergelijken met een hotelgevoel, oftewel hoe een hotelbed zou moeten zijn als je helemaal wil relaxen. Hoe zalig zou dat zijn als je dagelijks kan ontwaken in zo’n heerlijk bed?

Wel… dat zouden we snel kunnen ontdekken want diezelfde dag beslisten we dat dit showroommodel voor ons bestemd was. Een extra voordeel was dat het bed een kleine week later geleverd zou worden. De boxspring bevatte reeds twee matrassen van verschillende stevigheid, namelijk een medium matras voor een lichtgewicht als mezelf (zoals de verkoper het verwoordde… verkoopspraat natuurlijk, maar hoe dan ook: score!) en een firm matras voor mijn man. Daarbovenop ligt een topping zodat je geen spleet tussen de matrassen voelt, én zo’n topping kan je gemakkelijker verluchten door die even buiten aan de wasdraad te hangen. Dat zie ik me met een gewone matras nog niet meteen doen 😂

Le moment supreme… de boxspring werd gratis geleverd en geïnstalleerd door Noppe Slaapcultuur. Ik onderwierp het meteen aan een eerste test tijdens mijn middagdutje. Dat dutje deed ongelofelijk deugd, en mijn lichaam wilde meteen meer. Het besloot namelijk om tekenen van oververmoeidheid te tonen, alles haalde mijn lichaam boven om me terug in bed te krijgen. Van koude rillingen naar momenten waarop ik lag te gloeien, spierpijn over mijn hele lichaam, in een diepe slaap vallen na enkele luttele seconden,… twee dagen lang kwam ik dit nieuwe bed bijna niet uit.

Dus bij deze kan ik zeggen dat deze aankoop getest en meer dan goedgekeurd is!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)