0

Art deco in Sint-Niklaas – ARCK Architectenkamers

Het hartje van Sint-Niklaas kent heel wat prachtige Art Deco huizen. Één daarvan werd een tweetal jaar geleden helemaal in ere gesteld door het architectenbureau van Nele en Bas. De woning werd voorzien van alle comfort om 2 tot 4 personen te ontvangen, inclusief een gezellige leefruimte, uitgeruste keuken, twee slaapkamers met eigen badkamer én een uniek dakterras met zicht over Sint-Niklaas. De slaapkamers kregen een persoonlijke toets: hun naam verwijst naar de oorspronkelijke bewoners van het huis: Elodie en Valentine. Maar het stopt niet bij de naam alleen, ook kregen ze een eigen identiteit. Wanneer je de kamer binnenstapt, maak je aan de hand van een verwelkoming op het nachtkastje kennis met Elodie, de city queen van het huis. In haar kamer vind je heel wat boeken die je Sint-Niklaas als stad doen ontdekken. Blader zeker eens door het New Places to Be boek opgemaakt door het Sint-Niklase King George kantoor. Valentine ontpopte zich tot shopping queen, ook dat vind je terug in haar gastenkamer. Leen de totebag en ga zelf op shopping spree in de favoriete adresjes van Valentine!

Naast de slaapkamers bevindt zich een groot dakterras waar je op zwoele zomeravonden heerlijk kan ontspannen. Het zicht over de stad is adembenemend, de rust daarboven is priceless middenin de stad. Of chill je liever in de leefruimte? Ook die is exclusief voor jou wanneer je het city-apartment huurt. Je kan zelf kiezen om 1 gastenkamer of beide gastenkamer te huren. In de koelkast staat alles klaar voor een heerlijk ontbijt.

Het city-apartment is de perfecte uitvalsbasis om stad Sint-Niklaas te ontdekken. En om je daarbij te helpen, vind je in de inkomhal kleine kaartjes met enkele suggesties van de eigenaars. Kies waar je zin in hebt, neem het kaartje mee en ontdek!

Ontdek het Waasland & laat me weten wat jouw favoriete adresje is!

ARCK Architectenkamers

Kalkstraat 62

9100 Sint-Niklaas

Websitefacebook

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)