0

You are the sprinkles on my donut

Enkele maanden geleden startte een ambitieus foodie + marketeer koppel uit Beveren een eigen webshop, eentje gevuld met eyecandy donuts! En daar bleef het niet bij, want toen een plekje vrij kwam in de Reinaertgalerij (Stationsstraat Sint-Niklaas) waagden ze de sprong naar een fysieke winkel. Klein maar fijn presenteren ze er prachtig versierde donuts die je naar huis kan meenemen of wie geen zin heeft in wachten, kan ze ook daar degusteren vergezeld van een glaasje homemade lemonade, icepops of smoothies.

Experimenteren met nieuwe toppings is hen niet vreemd, en net dat maakt het assortiment zo gevarieerd. Denk aan speculoos, nutella, salted caramel & popcorn, oreo, chocolade & wasabi,…

Ik nam 3 pareltjes van donuts mee naar huis (salted caramel&popcorn, oreo koekjes en speculoos), alsook de enige echte wonut, een wafel uit donutdeeg.

Hoe vettiger hoe prettiger geldt niet voor het donutbeslag, dat smaakt net luchtiger. De toppings geven je een smaakbom waardoor elke donut écht anders smaakt. You will not be bored 😉 Mijn absolute favoriet was absoluut de salted caramel & popcorn!

Omdat alles dagvers wordt klaargemaakt, geldt de regel op=op. In de winkel krijg je vanaf 17u 1+1 gratis, maar wil je dat risico wel lopen? Want zodra de toonbank leeggekocht is, sluit donutlab de deuren! Wie op zeker wil spelen, kan terecht in de webshop 😋 Welke variant wil jij uitproberen?

Facebookwebshop

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)