Lekker Waasland

Dat het Waasland lekkere resto’s heeft, wisten we al langer ☺️ maar we hebben nog niet elk restaurant uitgeprobeerd (onze bucketlist is eindeloos 😋), dus kwam het event Lekker Waasland als geroepen. Op één avond serveren 8 restaurants je een prachtig voor- of hoofdgerecht, met een uitgebreid dessertbuffet inclusief Wase parels als afsluiter. Dit alles in het mooie (en gelukkig voor ons zonnig zomers) kader van Hotel Beveren. Van bij de ontvangst was het er boenk op, met een koppelfoto en een aperitief. Die aperitief moest ik wel nog even aan me laten voorbij gaan, graag volgende keer een mocktail voor wie geen alcohol wil/mag drinken *tip*.

We vonden een tafeltje in de zon en kregen meteen een lekker hapje voorgeschoteld. Daarna volgde nog een hapje van het ene restaurant, een soepje / voorgerecht / hoofdgerecht van het andere. Allemaal overheerlijk, maar van bepaalde bordjes wisten we vooreerst niet van welk restaurant ze kwamen. Achteraf zagen we dat de bordjes beschreven werden aan de stand van het restaurant. Die beschrijving zou ook op tafel gepresenteerd kunnen worden *tip* Het is een supertof try before you buy concept: voor €95 p.p. krijg je een 8gangenmenu, inclusief drank én een uitgebreid dessertenbuffet gepresenteerd. De restaurants die je deze avond overtuigden, verwelkomen je met plezier nadien in hun eigen stekje.

Onze topfavoriet van de avond was Bistro Vienna #Lokeren, maar ook Kokovin #Sintniklaas en De Sonne #Temse scoorden big time! Kiezen is verliezen, want de andere restaurants deden zeker niet onder!

Het Waasland is definitely lekker, no doubt about that 😋

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)