Date night in Portobelfino #sintniklaas

Wanneer dochterlief op het onverwachte buitenshuis gaat slapen, zoek ik last minute een leuk restaurant voor een date night met mijn wederhelft. Op zo’n moment komt een online boekingsysteem echt van pas, ik hoef niet te wachten tot ik elk restaurant aan de lijn krijg, maar kan vanuit de zetel snel en gemakkelijk zien welke restaurants nog een tafeltje vrij hebben. Deze keer komt Portobelfino in Sint-Niklaas als winnaar uit de bus, of anders gezegd: wij hebben het geluk daar nog een tafeltje te vinden en ons door Portobelfino te laten verwennen!

Het is een zonnige avond en het terras is al goed gevuld met levensgenieters. Wij verkiezen vanavond toch een tafeltje binnen en starten de avond met een Gin & Tonic aan de ene kant van de tafel en een heerlijk verfrissende huismocktail aan de andere kant. De menukaart maakt ons nieuwsgierig, de Belgische keuken wordt gecombineerd met Oosterse invloeden. We kiezen voor de verrassing en laten ons het menu van de maand presenteren. Die keuze zullen we ons niet beklagen, elk gerechtje is prachtig gepresenteerd én vol van smaak!

Tijdens ons bezoek bevatte het maandmenu veel vis, lekker licht & zo veelzijdig in smaken. Elk bordje was puur genieten, en dit in een niet te stijf kader. Dit adresje is er eentje om nog eens terug te komen 🙂

Restaurant Portobelfino

Houtbriel 24, Sint-Niklaas

Websitefacebook

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

2 Comment

  1. Glenn says:

    Top ! Geboekt nu vrijdagavond

  2. Glenn says:

    Top ! Ideale timing , had nu vrijdagavond geboekt , ziet er veelbelovend uit .

Comments are closed.