Snit met pit bij B’Ellise #Temse

Deze warme zomerse dagen geven me zin in een nieuwe coupe, een frisse en pittige snit. Waar kan je beter inspiratie vinden dan op Pinterest? ☺️ Na wat scrollen en hartjes geven, vind ik een snit die ik wel leuk vind. Het is helemaal anders dan mijn huidige coupe, lekker fris en pittig. Aangekomen bij B’Ellise vertel ik Elise over mijn wilde plannen om mijn haar kort te laten knippen. Op basis van enkele Pinterestfoto’s bespreekt ze hoe ver we kunnen gaan en wat het resultaat zou zijn op mijn haar. Voor de kleuring stelt ze een ombre voor op de lange lokken, dat geeft een zomers effect én het is tegelijk ook de ideale truc om die “eerste” grijzen haren te verdoezelen. Ik zie het helemaal zitten!

We gaan van start: wassen / hoofdmassage 💆‍♀️ / snit 💇‍♀️ / kleuren / glaasje cava voor tijdens het wachten / wassen / tweede hoofdmassage 🤗 / drogen / tadaaaa het resultaat!

Supertevreden! Veel minder warm, veel meer pit en extra gemakkelijk in model te brengen. Ook anderen geven we massa’s complimenten, die zijn allemaal toe te schrijven aan B’Ellise!

Handige extra’s:

– Elise bouwde jarenlange ervaring op bij verschillende Wase kapperszaken tot ze zelf de stap zette naar een eigen zaak.

– B’Ellise vind je in een rustige woonwijk: weg parkeerstress!

– Elise volgt meerdere keren per jaar extra opleidingen om volledig mee te zijn met de allerlaatste trends 💇‍♀️

– Je kan er ook terecht voor gel of gelish nagels, of het combineren terwijl je haar gekleurd wordt 💅

– Binnenkort krijgt haar salon een men’s corner, perfect voor snits, trims, scheren en styling 💇‍♂️

Enkele dagen later ging ik nog eens langs voor een allereerste échte knipbeurt voor kleine Noémie, een afspraak met alles erop en eraan: wassen, masker, snit en een échte Elsa vlecht als afsluiter. Haar ogen blonken nog méér dan 1000 sterren samen 🤩. B’Ellise is dus zeker ook een hip kapsalon voor kleine prinsesjes 👸

B’Ellise

Emiel van Boschstraat 10

Temse

Facebook

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)