Let’s get sporty bij Joh Clothing

Een tijdje geleden zag ik tshirts met toffe prints in fietsthema op Instagram passeren. Het leidde me naar een account vol leuke sweaters & shirts. Met een fietsfreak in huis wist ik meteen wat ik onder de (vervroegde) kerstboom zou kunnen leggen dit jaar ☺️.

 

Ik kwam in contact met Johan, het brein achter Joh Clothing. Zijn jong geweld leidde tot een Wase startup met sweaters en shirts in beperkte oplage, en met wisselende thema’s. Naast een basiscollectie met een knipoog werkt hij graag rond sportthema’s zoals fietsen, Belgisch voetbal en nog een paar andere sporten die in de pijplijn zitten.

Per thema geeft hij jonge designers de kans om hun ideëen echt in collectie te steken. Maar ook wie zelf een hippe quote of print in gedachten heeft, kan even bij hem aankloppen. Johan maakt alle stuks zelf, pure handmade in Belgium dus. Je voelt de print niet bovenop de shirts liggen, het zit er als het ware in geïnkt waardoor er ook geen risico op craqueleren is. Iets waar ik wel naar kijk om duurzame kledij in de kast te hebben, maar het beste van al: het strijkt gemakkelijk 😀

Naast de sportcollecties heeft Joh Clothing ook een fungedeelte met toffe prints zoals goeiendag, chilliewillie en c’est la vie. Misschien breng ik mijn man wel op ideëen voor mijn kerstcadeau ☺️.

Recent werd onze buurman uitgeroepen tot superpendelaar omdat hij bijna dagelijks van Sinaai naar Brussel fietst en daarbij de helft van de rit kop trekt voor de twee andere fietsende buren. De tshirt “kopman” was the perfect match 😉

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

1 Comment

  1. Lieve Casteleyn says:

    Hoe leuk is dat! Je brengt mij in elk geval op ideeën !

Comments are closed.