Breakfast at Bar Copine

Een ontbijtadresje in het Waasland vinden op een maandagmorgen, het is een uitdaging! Gelukkig is Bar Copine sinds kort 7/7 open en dus schoven we er op een regenachtige maandag onze voetjes onder tafel om de week met een bang te starten.

We lieten ons helemaal gaan in de menukaart, en stelden een eigen ontbijt samen met açai bowl, roerei met gerookte zalm en dille, griekse yoghurt met granola en als afsluiter ook nog american pancakes met megalekker vers fruit #whoopwhoop. De foto’s spreken voor zich…

American pancakes mét vers fruit
Roerei met gerookte zalm & dille
Pure açai bowl met vers fruit en graantjes

Bar Copine is niet alleen een hip eetadresje, het is tegelijk ook een shopbeleving. Alles wat je geserveerd krijgt, inclusief de kommetjes, tassen, onderleggers,… is te koop in de shop. Een echte try before you buy 🙂 Bij het binnenkomen passeer je al heel wat toffe dingen, maar vergeet niet ook even naar het eerste verdiep te gaan vooraleer je terug naar buiten gaat. Daar vind je nog meer leuke spulletjes voor jezelf, of voor onder de kerstboom!

En ze organiseren ook tal van workshops, zoals haar & make up, natuurlijke gelaatsverzorging, interieur,… hou hun facebookpagina in de gaten!

Bar Copine
Mark 71
Lokeren
websitefacebook

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)