bloemschikken bij Bloemekee

When was the last time you did something for the first time?

Een toepasselijke quote wanneer het eindejaar nadert en je even terugdenkt aan de verrassingen die 2018 voor je in petto had. Eén van die verrassingen was het maken van een bloemenkrans. Op een donkere decemberavond liet ik me verrassen door Chantal van Bloemekee. Ze had zakken vol groen, glinsterende decoratiestuks en heel wat voorbeelden en foto’s bij zich ter inspiratie. Na wat aarzelen, rondkijken, nadenken,… nam ik de ijzeren ring, wat groen en begon ik eraan. Eerlijk gezegd had ik gedacht dat ik 3x van gedacht zou veranderen #eeuwigetwijfelaar, 4x opnieuw zou beginnen en 5x in mijn eigen vingers zou snijden, maar… tot mijn grote verbazing had ik geen enkele pleister nodig en wist ik plots héél goed welk eindresultaat ik wou verkrijgen. Het werd iets minimalistisch, groen met grijs-blauwe accenten en hier en daar een gedroogd roosje. Dit jaar is dit ons kerststuk thuis, een kerstboom komt er dit jaar niet omdat we volop in onze verhuis zitten.

Ik ben superfier, en dan vooral omdat ik het zelf gemaakt heb! Ik durf wedden dat jij dit ook kan, en ook megafier zal zijn op je eigen creatie!
Zin om het eens uit te proberen? Check de workshops van Bloemekee op de website.

Bloemekee verzorgde ook onze bloemdecoratie op de trouw 😀 Benieuwd? Dit was onze trouwdag! 

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)