0

We verhuizen…

Een 5tal jaar geleden startte het Hipste Waasland verhaal nadat ik de liefde volgde naar het Waasland. Een streek die sindsdien mijn hart heeft gestolen door me leuke, verrassende, ontroerende plekjes te tonen.

Maar nu gaan we verhuizen… al mag ik je meteen geruststellen. We gaan 2 straten verderop wonen 😃 Sinaai is als kleine, energieke en sociale gemeente dé plek waar we onze kindjes willen laten opgroeien. Dus… afgelopen weken doken in elke kamer van ons huis verhuisdozen op. Dingen die ik niet meteen nodig had, maar zéker wil meenemen (fotoalbums!) gingen als eerste in de doos. Op het menu kwamen bijna alleen gerechten met ingredienten uit de diepvries of voorraadkast, er werd al eens een flesje wijn gekraakt (minder verhuis, aja!) en we begonnen in gedachten ons nieuwe huis al in te richten.

Zodra we de sleutel hebben en de eerste dozen hebben uitgepakt, zullen we snel merken waar we wat extra decoratie kunnen toevoegen. Adresjes die al op mijn lijst staan om deco-inspiratie op te doen, zijn:

Ontdek meer deco-inspiratie in de categorie “Home is where my heart is

Gelukkig hebben we hier in ‘tWaasland ook heel wat lekkere take aways, want tijdens de pure verhuisdagen zal ik nog geen kookkunsten boven halen (laat staan dat ik weet in welke doos ons kookgerief zit ^^).

Op de menu staat:

Ontdek alle take aways in de categorie “Take Away

Moving day komt eraan, we zijn er (bijna) klaar voor!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)