0

Een persoonlijk cadeau bij Figaro

Elk leven kent z’n persoonlijk verhaal. Een verhaal waarvan je als ouder de eerste hoofdstukken mag schrijven tot je oogappel er zijn eigen toets aan kan geven. Een verhaal vol herinneringen, waarvan de allereerste altijd een speciaal plekje in mijn moederhart zal hebben. Net daarom vond ik het zo belangrijk om een geboorteconcept uit te werken voor zowel Noémie als Jack. Dat geboorteconcept bevatte een eigen ontworpen kaartje, gepersonaliseerd geboortesuiker met cadeautjes, een decoratiestuk voor in de kinderkamer,… met een rode draad doorheen alles.

Figaro in Sint-Niklaas werkt al jaren geboorteconcepten uit. Inspiratie vind je zeker en vast in de winkel of in inspiratiemappen. Vertel hen jouw verhaal, en ze creëren samen met jou de start van het verhaal van jullie lieveling. Het geboortekaartje kan uitgewerkt worden door de designer van Figaro, trouwens de dochter des huizes, voeg daar tof geboortesuiker met een cadeautje voor de allerkleinste bezoekers aan toe, plus een leuk aandenken voor meter en peter, en voor wie wil ook een geboortekaars met de naam & geboortedatum erop verwerkt.

Wanneer je iets speciaal wil als geboortecadeau ben je bij hen aan het juiste adres: houtlasering, glasgravering, gepersonaliseerde etiketten,… en ze volgen ook de druk van je geboortekaartjes op, zodat jij je nergens zorgen over moet maken.

Wanneer jouw kleine snuiter geboren wordt, verschijnt jouw kaartje op hun Wall of Fame. And trust me, die muur is héél drukbezet 🙂

Ze werken ook samen met twee (lekkere) Wase handelaars. Zo kan je opteren voor een klein flesje Verhofstede gin of een glaasje Bie’s vokaatje. Ook de grote mensen krijgen al graag eens zo’n cadeautje mee naar huis 😉

Wist je dat je er ook pampertaarten kan vinden, hét kraamcadeau bij uitstek! Pampers, bavetje, papfles, beertje, sokjes,… een superhandig cadeau én het oogt mooi om af te geven!

Of dat je er een huwelijkskaars (2 kaarsen die samensmelten tot 1 🥰), communiekaarsen, of gepersonaliseerde windlichten kan vinden? Ik zag er zelfs een idee dat wij ook op ons huwelijk gebruikt hadden, namelijk een houten hartjes gastenboek. Een heel tof aandenken waar je bij het passeren 1 wens leest & meteen teruggekatapulteerd wordt naar die fantastisch mooie dag.

Op dit moment treffen ze alle voorbereidingen voor de communies en lentefeesten. Kaartjes, bedankingcadeautjes, communiekaarsen,… weet jij al welk thema je wil verwerken in het feest? Pinterest er maar op los 🙂

Dus als je een nieuw verhaal wil starten of een nieuw hoofdstuk aan je eigen verhaal wil toevoegen, ga dan zeker eens langs bij Figaro in Sint-Niklaas! Ze verwelkomen je er met open armen!

Figaro

Plezantstraat 62, 9100 Sint-Niklaas

Websitefacebook

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)