Op kamp in’t Waasland

Het jaar is nog maar net begonnen en ik zit al met mijn hoofd in de zomer. Niet alleen omdat ik wel uitkijk naar een toffe, zonovergoten zomervakantie, of omdat ik rosé’kes wil drinken met de buurvrouwen, maar wél omdat ik de hele zomervakantie volgepland moet krijgen om opvang te hebben voor onze schoolgaande dochter. Vorig jaar genoot ik tijdens de zomermaanden van bevallingsverlof, dit jaar zit dat er niet in… en de volgende jaren ook niet 🙈

Dus… met kalender en pen in de aanslag begin ik aan het puzzelwerk.

– wanneer plannen wij onze reis? Hip adresje buiten ‘tWaasland check: Marmotta Alpin Hotel in Oostenrijk!

– wanneer kan ze bij oma & opa logeren? Of bij pepe & bobonne? Of bij haar meter? Yes, weer een paar weken ingevuld

– wanneer is het speelstraat hier in’t straat (en mag mama rosé’kes drinken met de buurvrouwen) Woohoo! Die weken liggen ook vast!

en nu… wat blijft er nog over en waar organiseren ze kampjes voor onze 4,5 jarige prinses? Vereiste is wel dat er voor- en naopvang is, we gaan allebei voltijds werken 😉

Ik had al veel goeds gehoord over Ideekids, dus was dat mijn eerste stop. Meteen boenk erop, want ze hebben een nieuwe kamplocatie… in Sint-Niklaas! Het is “de kikkerprins” geworden 👸

Next one: op aanraden van een schoolmama keek ik op de site van Crejaksie. Een Frutsel, knutsel kamp in Waasmunster 😃 Daar kan ze haar creatieve genen (geërfd van de papa 😉) tentoonspreiden!

ok, ik ben er bijna… enkel die eerste week van juli is nog open. En toen… als geschenk uit de hemel zag ik een kamp bij binnenspeeltuin Time4Kids #lokeren passeren. Zo is mijn planning helemaal gevuld!

Ik hoorde ook veel goeds over zorgboerderij ‘tZwaenenhof in Sinaai, maar daar zit de zomervakantie al helemaal vol. Als ik volgend jaar nóg wat vroeger begin, kan ze misschien daar eens meedraaien.

Welke kampen heb jij al ingeboekt?

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)