0

Stik en Stek, leren op de werkplek

De beste manier om een job te leren, is door er één te doen. Zo denken de leerkrachten van Mode en Verkoop er ook over bij Portus Berkenboom. Een winkelpand om de hoek werd in handen gegeven van 11 7dejaarsstudenten Mode en Verkoop. Zij investeerden elk een vast bedrag in het project en werken maandenlang om die inbreng winst te laten opleveren. Het bedenken van de naam, uitdenken van de inrichting, het vormgeven, het zoeken aankopen van nieuwe producten, het uitwerken van prijzen, het bijhouden en aanvullen van stock, het openhouden van de winkel, het uitdenken van acties en communicaties,… echt alles wordt in overleg met alle studenten uitgewerkt.

Hun collectie heeft een hoog Hygge gehalte, heerlijk gezellig en sfeervol, en ook de inrichting blijft in Scandinavische oorden. Items uit het mooie Waasland, maar ook van daarbuiten. Denk maar aan juweeltjes (oa van Made by Mie), theelichthouders, verzorgingsproducten maar ook thee, artisanale speculaas (van Aerts uit Waasmunster) en de lekkerste pralines van Guylian!

Daarnaast zorgen de Mode studenten voor eigen creaties, zoals stevige vilten tassen of personaliseren ze items met een geborduurde quote of naam. Heb je een trouw in het vooruitzicht, laat dan jouw kamerjas borduren met je eigen naam, en bestel meteen ook eentje voor je bruidsmeisjes 😉

Vanaf 1 maart start een nieuwe actie in de winkel, met dubbele stempels op je klantenkaart. Per volle klantenkaart krijg je 5% korting bij je volgende aankoop! Wil je op de hoogte blijven van andere acties? Laat dan je emailadres achter op de website van Stik en Stek.

De winkel is nog open tot 12 mei. Ga er zeker langs om de studenten de kans te geven verder te groeien in hun job, én natuurlijk ook om er cadeautjes voor jezelf of voor vrienden te vinden 😉

Stik en Stek
Ankerstraat 33
Sint-Niklaas
Facebook Website

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)