Lentefeest of communie in het vooruitzicht?

De eerste lentezon laat zich zien, dus dromen we van zonovergoten terrasjes, van warme vakantiedagen, van leuke daguitstapjes. En wie een lentefeest of communie in het vooruitzicht heeft, droomt ook van goed weer op hét feest van het jaar. Dat weer heb je niet onder controle, maar gelukkig kan je wel alles errond invullen zodat het sowieso een superdag wordt met jouw zonnetje in huis. Bij De Ruyte Kids kan je momenteel inspiratie vinden voor bijna alles wat je nodig hebt voor je feest.

Shop the look

“De eerste focus ligt op de look”, vertelt Elise van De Ruyte Kids. Voor de outfit presenteren Petit Beau #sintniklaas en Petites Etoiles #nieuwkerken enkele blikvangers, De Ruyte Kids toont bijpassende sandaaltjes of stoere sneakers en andere accessoires, een (zonne)bril van Van Overloop dabei en Atelier G.O. geeft inspiratie voor het feestkapsel.

Alles in het thema

“Daarna volgt de afwerking met uitnodigingen, cadeautjes voor de meter en peter, en natuurlijk ook voor het feestvarken.” vervolgt Elise. En ook hiervoor vind je tal van inspiratie in de winkel. Schattige of stoere foto’s voor de uitnodiging en de bedankingskaartjes? Check de Fotoverij! Die foto’s kan je ook op hout laten printen, dat geeft een heel tof effect en staat mooi op je kast. Voor gepersonaliseerde bedankingscadeautjes toont Lollylabel je toffe voorbeelden. En Studio Loco verwerkt eigen ontwerpen op kaartjes, muurstickers en deco-items. Voor de bloementoets staat Den Tingel voor je klaar.

Cadeautjestijd

Move over horloge, bij Emily juwelen kan je een armbandje laten personaliseren met de naam van het feestvarken. Het uur lezen ze wel op hun gsm 😉
Ook De Ruyte Kids heeft toffe cadeaus in het gamma, zoals een Nutcase helm #safetyfirst, of een stoere step #sportenisgezond, of liever een kleurrijke boekentas #schooliscool

Wij hebben nog enkele jaren voorbereidingstijd tot Noémie haar eerste lentefeest heeft, maar ze weet intussen wel al hoe ze haar lange lokken wil. Dank je Atelier G.O. voor de inspiratie!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)