Van klein naar groot, het verhaal van Charles

Ook grote merken starten klein. Elk verhaal start vanuit een passie en dat is bij Charles niet anders. In 1935 richtte Charles De Cock zijn eigen vleeswarenbedrijf op onder de naam Cock’s Vleeswaren. Zoveel jaren en generaties later staat de kleinzoon aan het stuur en geeft hij met de nieuwe merknaam Charles een eerbetoon aan zijn grootvader.

Zaterdagavond, tapas avond, en dus schuift ook Charles mee aan tafel. Oude kaas, cremepaté, tomaatjes, ontvette ham en augurkjes trekken iedereen aan tafel. Ook dochterlief proeft mee, en dat is een mirakel de laatste weken. Als Charles haar aan het eten krijgt, dan mag hij meer op bezoek komen 🙂 Misschien de volgende keer toch eens die klaargemaakte maaltijden mee naar huis nemen…

Charles Vleeswaren
Meer (w)eten? Check Website FacebookInstagram

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)