0

Crème de la crème

Op een doordeweekse donderdagavond hield Wellness Belle Histoire haar deuren wat langer open en verwelkomde ze 20 dames die stuk voor stuk benieuwd waren naar de allernieuwste Babor lijn. Voor wie er niet bij was, geef ik snel even wat tips die ik die avond te horen kreeg.

Babor Pro, van experts voor experts.

Deze Babor Pro reeks bevat een uitgebreid gamma serums en nieuwe behandelingen met fruitzuren die je in het salon kan boeken, die fruitzuren zorgen voor een gezichtspeeling zonder dat je roodhuid of vervelling krijgt. Oude huidcellen worden losgemaakt, nieuwe cellen worden gestimuleerd om zich nog meer te delen en sterker te worden. Hoera voor een frissere, jongere en actievere huid!

De lijn bevat verschillende serums met elk hun eigen werking. Een boost voor je huid! Gebruik het serum tot het flesje leeg is, dat duurt ongeveer 8 weken. Afhankelijk van je behoefte en van het seizoen kan je jouw behandeling aanpassen. Ze geven je huid de activators die het nodig heeft, maar bieden geen comfort. De dagcrème breng je boven je serum aan, die maakt je huid lekker zacht en geeft het een frisse look.

Crème de la crème

Naast de serums bevat de lijn ook wat andere aanvullende producten. Één daarvan is de overnight peeling. Een peeling die je ‘s avonds na de reiniging aanbrengt, en er ‘s morgens weer af haalt door opnieuw te reinigen. Deze peeling bevat ook fruitzuren, al is het wel in een lagere concentratie dan wanneer je de peeling in het salon boekt. De sympathieke dame naast me had er meteen een naam voor: “luiewijvencrème”. Exact wat ik nodig heb 😀 Diezelfde avond testte ik mijn nieuwe aankoop meteen uit, en it is as simple as it looks. Ik ben fan, dit is mijn crème de la crème!

Maar dé crème de la crème is Stephanie van Wellness Belle Histoire zelf, een topvrouw die naar je luistert, advies en tips geeft, en eerlijk zegt wat goed voor je is. Ze kent haar klanten door en door en straalt passie voor haar job uit. Ze werd niet voor niets Schoonheidsspecialiste van het jaar 2018 😉

Wellness Belle Histoire
Wijnveld 230
Sinaai
FacebookInstagramWebsite

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)