Dinner date in De Koolputten

De momenten waarop we een avondje vrij hebben en onze kindjes op logement zijn… ze zijn zeldzaam, en net daarom genieten we dubbel zo hard wanneer ze plots voor de deur staan. Afgelopen paasvakantie brak zo’n last minute dinner date moment aan, en dus begonnen we snel te zoeken naar een restaurant waar we die avond nog zouden kunnen reserveren. We kwamen deze keer uit bij De Koolputten in Waasmunster. Ik had er al veel goeds van gehoord, en was dus heel benieuwd om het zelf te ontdekken.

Het was een zonnige lente-avond, de werkdag werd afgesloten en het dinner date moment brak aan. We startten de avond terras, maar besloten al snel dat het toch nog nét iets te vroeg op het jaar was om een warme zomeravond te verwachten. Net voor ons aperitief gebracht werd, waren we al naar binnen gevlucht 🙂 Tijd om de kaart te ontdekken, en die beloofde heel veel goeds. Ik liet me verrassen door de geroosterde bloemkool gevolgd door een verrassende vegetarische cannelloni en als afsluiter een dessertbordje met witte chocolade en oh-my-god-hibiscus-granité !

De Koolputten is niet alleen een gezellig en lekker restaurant, je kan er ook overnachten, vergaderen, events organiseren of zelfs op regelmatige basis kunstexposities vinden. Hier valt heel wat te beleven.

Helemaal fan van ons avondje uit! En ik denk dat we deze zomer wel nog eens op dat terras zullen belanden, op een warmere zomeravond dan wel 😉

De Koolputten
Koolputten 2, Waasmunster
Website facebook instagram

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)