Taart op maat bij Piñataart

Kindjes, ze worden zo snel groot… Je hoort het om de haverklap, en je doet er alles aan om van elk moment, elke leeftijd te genieten, maar toch voelt het nu even alsof de tijd mij heeft ingehaald. Onze kleine, stoere man Jack werd deze week 1 jaar, en dat jaar is helemaal voorbij gevlogen! Zoals elke mama kan ik me die geboortedag nog levendig herinneren, en al zeker de mooie momenten die ik wil blijven koesteren. Maar nu zijn we plots een jaar verder, en dat doet me stilstaan bij wat er allemaal al gepasseerd is. De eerste ontmoeting met je grote zus, het eerste lachje, de eerste keer naar de creche, het eerste tandje, de eerste groentepaphap, de eerste stapjes achter je loopwagentje,… en van al die eerste keren volgden snel tweedes, derdes, vierdes,… elke dag iets nieuws. Nu zijn we 365 dagen verder en is intussen ook je eerste verjaardagsfeest achter de rug. Op dat feest mocht natuurlijk een gepersonaliseerde verjaardagstaart niet ontbreken. Piñataart uit Lokeren maakte speciaal voor Jack haar eerste leeuwentaart. Die eerste-keren houden dus niet op na je eerste verjaardag, oef! When was the last time you did something for the first time?

Op de Instagram van Piñataart vind je héél mooie creaties terug, of surf eens door haar website vol voorbeelden. Zoek je een leuke manier om het geslacht van je baby te verklappen, dan is een gender revealing taart jou op het lijf geschreven. Stap je in het huwelijksbootje en wil je een gepersonaliseerde bruidstaart? Delphine rolt haar deeg voor je uit! Of zoek je naar een gepersonaliseerd vrijdagnamiddag-toetje voor je werknemers? Cake is the answer to every question! Op de website vind je alle mogelijke biscuitsmaken + vullingen en prijzen per persoon.

Wil je liever zelf je taart maken, maar kan je wat hulp gebruiken? Delphine komt met plezier naar je toe om samen die taart te bakken en te decoreren. Of neem je vriendinnen (no matter what age – verjaardagsfeestje of vrijgezellenfeestje) mee naar een workshop cupcakes/taarten decoreren! Fun verzekerd, en daarna lekker smullen natuurlijk.

Piñataart
Delphine Van Nieuwenhuyse
Racingstraat 12
9160 Lokeren
+32473540756
info@pinataart.bewebsite facebook instagram

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)