0

Crea’tif aan huis

Er is voor alles een eerste keer, en deze keer kreeg Jack zijn allereerste kappersbeurt. Om het mezelf gemakkelijk te maken, nodigde ik Crea’tif aan huis uit om zowel Jack als Noémie van een frisse snit te voorzien. Op een zaterdagmorgen stak ik onze kindjes in bad en waste ik hun haren. Zo waren ze helemaal klaar voor hun kappersbeurt. Joyce van Crea’tif had meteen het hart van Noémie gestolen toen ze haar een prachtige prinsessenshort om deed. Toeval (alhoewel) wou natuurlijk dat Noémie haar zinnen had gezet op zo’n elegante Rapunzelvlecht. En die kreeg ze van Joyce!

Na de prinses was onze prins aan de beurt, ook met bijpassende beschermschort. SuperJack kreeg zijn allereerste snit, eindelijk wat model in die eerste babylokken.

Joyce komt nog even aan huis, maar niet voor lang meer. Binnenkort opent ze haar eigen kapsalon in Stekene. Momenteel leggen ze er de laatste hand aan, en richten ze het salon in met een heel huiselijke toets, alsof je voortaan in haar living welkom bent nadat zij 1,5 jaar in jouw living op bezoek kwam.

Crea’tif

Heikant 32

9190 Stekene

Facebook

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)