Short hair – Atelier G.O.

Het werd weer tijd voor een nieuwe coupe, en dus startte ik mijn inspiratietrip doorheen Pinterest, tuurde ik naar kapsels van (on)bekende mensen en hield ik een paar screenshots op mijn telefoon bij de hand om er nu en dan door te bladeren. Maar op de dag van afspraak was ik er nog steeds niet uit… ik wilde korter, maar hoé kort? Waaslanders to the rescue! Jullie stemden met velen op mijn shortlist en het kapsel dat de meeste ja’s kreeg, werd voorgelegd aan de kapper. Die kapper was deze keer Atelier G.O. in Temse.

Donderdagavond rond half 6 stapte ik Atelier G.O. binnen. Hoera voor de avondopening op donderdag en vrijdag! Het zat er aardig vol, een snit hier, een brushing daar, een kleuring links en verzorging rechts. Leven in de brouwerij dus. Naar de kapper gaan, is mijn me-time verwenmoment, dus leun ik achterover en geniet ik van de gezellige drukte.

Eerste missie: grijze haren verdoezelen! En dat wou ik deze keer niet met een balayage, wel met een volledige kleuring. Ik krijg de menukaart van kleuren voor me en laat mijn oog vallen op warm bruin. Na wat extra advies van de kleurspecialist wordt de kleuring voorbereid en aangebracht. Een half uurtje later is het tijd voor de volgende stap, een intensieve keratine behandeling die mijn haar gladder maakt, verzorgt en doet stralen. En dan is het moment aangebroken, dé snit! De foto met de meest positieve reacties haal ik te voorschijn, en de kapper gaat aan de slag. Hij heeft zo zijn eigen stijl, het heeft iets kunstenaarsachtig en het is iets ruwer dan wat ik gewend ben. Het wordt niet mijn meest ontspannen kappersbeurt, maar het eindresultaat is wel geslaagd. The moment of truth is er wanneer ik mijn haar thuis was en in model breng. Zonder al te veel werk (gelukkig, want tijd heb ik niet op overschot op een weekdagochtend) valt mijn nieuwe coupe goed en heb ik wat ik wou: short hair!

Atelier G.O.

Burgemeester Achiel Heymanstraat 29G

9140 Temse

Websitefacebook

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)