0

Brunch bij Arketto #sintniklaas

Brunchen, I love it! En dan zeker als die brunch geen klassieke ham/kaas boterham is met een soepje, maar wel lekkere, inspirerende gerechtjes die je zo op Instagram kan zwieren. En dat laatste vonden we bij Arketto in de Stationsstraat in Sint-Niklaas. Op een zonnige zondagmorgen (nét in mijn verjaardagsweekend 🎉) schoven we onze voetjes onder tafel op het terras van Arketto.

Moest deze blog geur kunnen verspreiden, dan rook je nu kraakverse pisolets, lekker gekruide eitjes, ovenvers bladerdeeghapje én als yummy afsluiter een krokante wafel met kriekjes. Als je nu het water nog niet in de mond hebt, laat je dan verleiden door de foto’s 😋

Wat ik extra relax vond aan onze brunch was dat alles op het gemak ging en mocht. Alles werd aan tafel geserveerd, en in plaats van het allemaal in één keer te brengen (en warme dingen te laten koud worden) werd alles in stukjes geserveerd zodat je kon proeven en genieten. Chill sunday morning!

Er was méér dan voldoende, ik kon er de hele zondag tegenaan! Zo mogen nog zondagen starten, als het aan mij ligt!

Arketto zou je de hele dag door kunnen verwennen. Van ontbijt over brunch naar lunch en als afsluiter tea time! Ontbijt en brunch zijn reeds afgevinkt, lunch en vooral tea time staan nog op mijn bucketlist. Die tea time vult Arketto steeds heel origineel in met Freak Shakes (milkshakes overladen met snoepjes) en nu ook over-the-top eclairs! Origineel zijn ze hier wel, en daarom verdienen ze 100% de titel van hip adresje van’t Waasland 👏

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)