Zomer + terrasjes

De zomer, dat staat voor zon, vakantie, genieten,… alles op een iets chiller tempo. Deze zomervakantie was ook de allereerste keer dat ik een opvangplanning opmaakte voor onze twee kleine rakkers, én dat ik het speelstraat concept van onze nieuwe straat van dichtbij meemaakte. Daar vertel ik je alles over in een andere post 😉

Terug naar de zomer, naar de bbq’s, naar het aperitieven, naar het chillen… en waar kan je zoiets beter doen dan in een zomerbar? Het Waasland kent intussen tal van leuke zomerbars, tijd om ze even op te lijsten!

* Thirsty Toucan #beveren

Hydrateren is belangrijk bij warm weer, en dat hebben ze goed begrepen bij Thirsty Toucan! Extra leuk aan deze zomerbar is dat ze een gevarieerd programma hebben: dans initiaties, dj sets, kinderyoga, goochelaar, babymassage,…

Wij gingen er langs op een zondagnamiddag en genoten van een sunday drink terwijl onze dochter een uurtje kinderyoga volgde 🧘‍♀️

Ps: ik zag er ook een foodbar by De Sonne of je kan Ozzo sushi bestellen en er laten leveren 🍱

* King George zomerbar #sintniklaas

King George is van vele markten thuis! Van creative agency tot één van de zeven mooiste cafés ter wereld (!), van event locatie tot tijdelijke pop up giftshop. En deze zomer nu ook een toffe zomerbar! In het midden staan enkele zwembadjes voor de kids (of voetbadjes ter verkoeling voor de groteren), errond vind je heel wat strandstoelen en zand onder de voeten.

* Cafe Congé #sintniklaas

Al enige zomers worden we verwend door Café Congé. De locatie is al eens gewijzigd, nu vind je Café Congé op de terreinen van de Da Vinci school. Helemaal uitgestrekt met strandstoelen op het grasplein, tafeltjes onder de tent, springkastelen voor wie wil,…

In juli had ik er date night met de mama’s van ‘t school en proefde ik er de Lillet aperitief met aardbei & de burger. Alles op, dat zegt genoeg 🙂

Het Waasland kent nog heel wat andere zomerbars, zoals deze:

* Barabaz #kruibeke (bazel)

* De Dry Coninghen #sinaai

* The Village #moerbekewaas

* Vagevuur #lokeren

* The Lakehouse #kemzeke

* De Zevenster #sintgilliswaas

* Koer Bonjour #temse

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)