0

Zondag relaxdag

Terwijl storm Ciara door het land raast, word ik hartelijk ontvangen door de tweelingzusjes van Skins. Een nieuwe hotspot in hartje Sint-Niklaas die je naar een andere wereld brengt, een droomwereld als je het mij vraagt. Zodra ik me op de (verwarmde ☺️) behandelstoel legde, een dekentje over mij kreeg en de lounge muziek op de achtergrond hoorde, sloot ik mijn ogen en liet ik me helemaal wegvoeren naar die droomwereld.

De reis start met het kiezen van een geur, die zal doorheen de trip terugkomen. Blijkbaar ben ik aangetrokken tot Sweet – zou mijn voorliefde voor snoepjes daar voor iets tussen zitten? ☺️ Om de juiste behandeling te geven, meet Sule het vochtgehalte op 4 plaatsen op mijn gezicht. Idealiter zou de meting tussen 40 en 70 zitten, gemiddeld start ik aan 39, nét op het randje dus. Ze kiest een hydraterende behandeling die ook anti-aging werkt. Intussen ben ik ergens in dromenland, ik geniet, geniet, geniet…

Weet je welk moment ik altijd zoooo heerlijk vind? Wanneer je in warm water gedrenkte handdoekjes op je gezicht voelt. Ken je dat moment? Echt waar, dan kruip ik nog meer in die zalige wellnesscocon!

Na de behandeling meet Sule mijn hydratatieniveau opnieuw en die was gestegen naar gemiddeld 53! Mission accomplished! Terwijl ik nageniet van een wellness thee vult Sule twee mini potjes, eentje met SPF om mijn huid te beschermen na de peeling en eentje met dag- en nachtcreme zodat ik eerst eens kan testen vooraleer ik beslis om te kopen.

Deze gelaatsverzorging was eentje van veel firsttimers! Het was de eerste keer dat ik op een zondag me liet verwennen, wat een luxe! De weekavonden en zaterdagen vragen zoveel meer planning dan er even tussenuit knijpen op zondag. Het was ook de eerste keer dat ik de producten van Cenzaa ontdekte, een Nederlands merk 100% natuurlijke ingrediënten. Mijn huid was zeker en vast fan! En… het was de allereerste keer dat ik mijn wenkbrauwen liet kleuren! 朗 Na heel wat twijfel wilde ik het toch eens wagen. Zou ik het niet leuk vinden, dan is het na een aantal weken toch weggevaagd. Let’s give it a shot! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt, check de foto’s op mijn instagram 

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)