Online Spring Shopping bij Schoonheidsinstituut Marjon

Straks staat de lente voor onze deur. Normaal is dat de tijd voor de eerste terrasjes, voor lente-proof kleedjes met blote benen, voor een summerproof body door op je voeding te letten en meer te bewegen,… maar momenteel is spijtig genoeg niets meer normaal. We staan aan het begin van een niet te controleren en niet in te schatten situatie waarin we allemaal onze verantwoordelijkheid moeten nemen om het risico op besmettingen zo laag mogelijk te houden.

We blijven in ons Waas kot, maar dat betekent niet dat ons hele leven stilvalt. Laat ons het beste van deze situatie maken, en positief te kijken naar de toekomst. Ons huisarrest geeft ons meer tijd voor

 • Quality time met de kinderen
 • Quality time met mijn Hubbie
 • Lenteschoonmaak in huis
 • Netflix marathons
 • De voorraadkast eens leeg eten
 • En niet te vergeten…. me-time!

Mijn ultiem me-time moment is… een heerlijk warm bad, kaarsjes errond, maskertje op mijn gezicht en in mijn haar, een hapje, drankje en boekske (of Netflix).

Een paar maand geleden ontdekte ik de 100% natuurlijke Rainpharma producten en ze bevallen me wel. Een paar keer per jaar organiseert Rainpharma een shopping event, en op dat moment kan je echt je slag slaan. Nu de lente eraan komt, krijg je bijvoorbeeld 21% korting én een mooie linnenmand voor maar €5.

Ik heb mijn verlanglijstje al opgesteld:

 • Amazing Oil cleanser
 • Dedicated face wash
 • Conditioner
 • Stay Golden
 • Super C boost (wordt extra aangeraden in Corona tijden)

Ik hoorde ook al goeie dingen over de Bonjour en Bonsoir reeks, en verzorgende handwash en hand crème komt dezer dagen ook goed van pas.

Heb jij al een lijstje klaar voor de Spring Shopping van Rainpharma? Schoonheidsinstituut Marjon #sintniklaas komt je bestelling thuis leveren of je kan het komen ophalen na bestelling!

Schoonheidsinstituut Marjon – Uilenstraat 10B – Sint-Niklaas

Website // Facebook // Instagram

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)