Feeling together apart

Volgende week is het Pasen, en dat is – net als kerst – een familiefeest bij uitstek. Al 5 jaar lang (sinds de kindjes er zijn) start onze paaszondag met een zoektocht in de tuin van pepe & bobonne en een lekker paasontbijt met een overload aan chocolade en koffiekoeken. Alsof dat nog niet genoeg is, rijden we vlak voor de middag door naar oma & opa want de paasklokken zijn daar ook gepasseerd natuurlijk. Na een gezellige familiedag rijden we met een warm hart en veel te veel chocolade terug naar huis.

Dit jaar wordt Pasen net iets anders… ook een familiefeest, maar in een kleiner formaat. Het wordt het eerste jaar waarin we zelf een overload aan paaseieren zullen inslaan, ze hier thuis zullen verstoppen en een gezellig paasontbijt zullen hebben misschien wel met de iPad op facetime op tafel zodat de grootouders er ook bij zijn. Misschien schuiven we wat paaseieren door de haag om toch wat ‘samen’ te zijn met de buren, vanop afstand weliswaar.

Op zoek naar paaseitjes dan maar šŸ˜‰
Bij Jean #lokeren kan je paaseieren bestellen, ze leveren op dit moment gratis in regio Lokeren, Lochristi, Waasmunster, Sinaai, Klein Sinaai, Moerbeke en Zele.

En dat is niet alles, want naast de gratis thuislevering krijg je momenteel ook een kortingsbon voor de webshop van Boutique Botanique uit Lokeren, en omgekeerd krijg je bij bestelling bij Boutique Botanique een koffiebon van Jean (in te wisselen zodra Jean terug open mag).

Ik denk dat ik me naast het paaspakket ook een paasboeket zal bestellen om ons kot op te fleuren.

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje NoƩmie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)