Stephanie zou fier op me zijn

Ze zegt het me al jaren: reinigen, reinigen, reinigen! En ik zeg al jaren: ja, ik weet het… ik doe het, maar niet genoeg en niet regelmatig genoeg. Tijd om daar eens verandering in te brengen, en geen betere tijd dan nu wanneer we allemaal thuis in lockdown zitten.

Wie is Stephanie? En waarom zou ze me dat zeggen? Stephanie won in 2018 de titel Schoonheidsspecialiste van het jaar en is de vrouw des huizes van Wellness Belle Histoire in Sinaai. Als iemand weet wat goed is voor je huid, dan is zij het wel 😉

Let’s do this! Het pronkstuk van Babor is mijn partner in crime. Het bestaat uit twee flesjes met een handig pomp systeem. Mijn ochtend ritueel? De kraan van de douche open draaien, 4 pompjes zachte olie en daarna 2 pompjes kruidenmengeling inmasseren op mijn gezicht met een paar druppels (koud) water van de douche. En dan wrijven tot mijn douche water warm is en ik mijn gezicht met lekker warm water kan afspoelen. Na de douche mijn serum en dagcrème aanbrengen en hoppa, klaar voor de dag. ‘S avonds herhaal ik de reiniging terwijl de kindjes hun tanden poetsen.

Ik hoop dat ik deze routine kan volhouden wanneer de light lockdown eindigt. Al heb ik een lichtbruin vermoeden dat ik nog een hele tijd zal thuiswerken, en dus nog even kan wennen aan deze nieuwe gewoonte zodat het een automatisme wordt. Fingers crossed!

Welke nieuwe gewoonte leer jij jezelf aan in deze light lockdown?

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)