0

Ik ben twee en ik zeg …

Zondag 26 april 2020… de dag waarop onze jongste spruit 2 jaar wordt. Een kantelleeftijd, want sinds kort begint hij (eindelijk) meer te praten, kan hij al wat meer zelf doen (of denkt hij dat) en zegt hij resoluut « nee » als ik hem vraag of hij op potje wil gaan.

De afgelopen maanden was ik plannen aan het bedenken om zijn verjaardagsfeestje te combineren met een eigen mijlpaal. Ik heb namelijk sinds zijn geboorte mijn zinnen gezet op de Antwerp 10 Miles. In mijn voorbereidingen vorig jaar kreeg ik plots een toxoplasmose besmetting die er stevig inhakte. Trainingsschema aan de kant en nadien opnieuw voorzichtig opbouwen. Dit jaar was ik opnieuw goed op weg, tot de Corona-bom dropte. Het gaf mijn trainingen uiteindelijk wel een boost omdat ik het gemakkelijk kon inplannen, maar mijn einddoel was weg en daardoor initieel ook mijn plan om écht 10 Miles te lopen op 26/04.

Dat plan kwam mondjesmaat terug met de inschrijving op de virtuele run van Antwerp 10 Miles op keepmoving.eu en met motiverende woorden van Evy in de Start 2 Run app. Ik wilde vooral aan mezelf bewijzen dat ik 10 Miles aankon, en nu kon ik het plannen op de zaterdag zodat de zondag vrij bleef voor het blijf-in-uw-kot-verjaardagsfeest van Jack.

Zaterdag 25/04 werd dus D-Day voor mijn Waasland 10 Miles. Onderweg passeerde ik een aantal hippe adresjes zoals Bloemekee en de fotoverij in Belsele, liep ik net om het hoekje van Villa Clochard in Puivelde, en zag ik ook Fire & Ice en Unikoo in Sinaai. Zou ik nog leuke adresjes gepasseerd zijn?

Tijd om eens een andere route uit te stippelen, en eens uit te zoeken welke adresjes er nog in een straal van 5km vogelvlucht liggen 

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)