6x verjaren in het Waasland

Feest! Onze kleine meid wordt binnenkort 6 jaar, en daar zou ze liefst van al 6 feestjes voor geven! Tijd dus om wat inspiratie te zoeken…

1. Zorgboerderij ‘t Zwaenenhof #sinaai

Een dag vol dieren, spelen, vrienden en pannenkoeken. Elke keer Noémie terugkomt van een feestje of kamp bij Vallie en Bellie vertelt ze vol enthousiasme over haar ontdekkingen, nieuwe vrienden en andere verhalen.

2. Sublim Shop #lokeren

Workshops op maat van de jarige, dat vind je bij Sublim Shop in Lokeren. Een namiddag kledij naaien, of misschien een spelletjesnamiddag of eerder kinderyoga. Tijdens covid zijn de workshops even on hold gezet, maar hopelijk mogen ze snel herstarten.

3. Time 4 Kids #lokeren

Een binnenspeeltuin is altijd een schot in de roos! De kinderen hebben in no time een verhaal bedacht en een groot kasteel/schip/paleis (of wat er ook in hun verhaal past) om hun fantasie de vrije loop te laten.

4. Kookworkshop bij Bebronna #kallo

Een junior chef in huis? Dan is een verjaardagsfeestje bij Bebronna dé tip! In een échte restaurantkeuken kunnen ze samen met de Babronna chef aan de slag. Wedden dat ze vol verhalen, keukentips en een goedgevuld buikje naar huis komen?

5. Vrije Ateliers #sintniklaas

Op woensdagnamiddag of zaterdag kan je bij Vrije Ateliers terecht voor tal van workshops. Van een verrassingsverhaal of cupcake namiddag tot een creatie van fimo en spiegels. Van een smulfeestje tot een girls only party. Veel keuze!

6. Een feest thuis met een themataart

Moedige ouders kunnen een feestje thuis organiseren 🙂 De succesformule zit hier in het feit dat je iets vindt waarmee de kinderen zoet zijn: een thema-feestje, een spelletjesnamiddag, een zoektocht in het bos of vlaamse kermis in de tuin. Succes!

Bij een feestje hoort natuurlijk ook taart. In een volgende blogpost zal ik mijn tips delen waar je een lekkere themataart kan laten maken 

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)