6 cadeautips voor een 6jarige

Mama je make-up,
geef me je make-up.
Nou wil ik ook eens zien,
word ik net als jij misschien.

Oh, mama, en ook een eenhoorn, een zeemeermin die in bad mag, verkleedkledij, juweeltjes, glitter en slijm, definitely slijm!

Voila, dat is onze bijna 6jarige haar verlanglijstje 

Om het toch iets concreter te maken, legde ik een lijstje aan bij Lijstjestijd. Je kan er inspiratie vinden op hun eigen webshop, of eigen links of ideeën toevoegen. Stuur het lijstje door naar vrienden en familie, en zij kunnen zelf (anoniem) aanduiden wat zij willen kopen. Zo hou je overzicht over wat reeds van het lijstje is gegaan, handig toch?

De top 6 van cadeautjes van in het Waasland vind je hier:

1. Een balletvoorstelling

Een ervaring zegt meer dan duizend barbies ☺️ Een betoverende balletvoorstelling zegt nóg meer. Zaterdag 31/10 geeft SKDans een balletvoorstelling in Sint-Niklaas.

2. Denkspelletjes

Ik ben fan van Smartgames, ze zitten supergoed in elkaar en geven telkens weer nieuwe uitdagingen. Urenlang speelplezier, ookal is dat voorlopig nog verdeeld in kwartiertjes (tot de aandacht weg is ☺️). Onder andere te vinden bij Beans & Dreams (Belsele) en Sublim Shop (Lokeren)

3. Als je ‘t mij vraagt… Chiro

Afgelopen zondag ging onze kleine meid op ontdekking bij de Chiro, en als ik mag afgaan op haar enthousiasme, dan hebben we voortaan een Chiromeisje in huis. Chirokledij staat daarom ook op haar verlanglijstje, De Banier, here we come

4. Dress up

Bij die make up hoort natuurlijk ook een echte meisjesoutfit. Glitter, roze, zwierig, pailletjes,… daarvan gaan haar oogjes blinken. Een hip adresje waar ik dit zeker vind, is Petites Etoiles in Nieuwkerken.

5. Muurstickers voor haar kamer

Haar kamer wordt intussen ook een grotemeisjeskamer en daar mag wel wat extra decoratie bij. Muurstickers vind ik de max, zeker de soort die je muur niet beschadigt en je opnieuw kan hangen. Op lijstjestijd.be heb ik al wat sterren, hartjes en andere vormen gevonden die haar kamer kunnen opfleuren.

6. Knutselgerief

Die fiere blik wanneer ze iets gemaakt heeft, die is goud waard. Ik wil haar laten ontdekken, laten creëren, laten uitproberen. Bij Shop V-roo vind ik zeker iets dat ze leuk vindt!

Lijstjestijd heeft ook een app, extra handig om je lijstjes bij te houden. Je kan lijstjes privé zetten of publiek maken. én je kan er ook lootjetrek doen voor de feestdagen zodat iedereen een naam krijgt om 1 cadeautje voor te kopen.

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)