10x takeaway in het Waasland

Heel wat hippe adresjes schakelen (opnieuw) over naar take away, tijd voor een overzicht:

Lokeren

Raamfood

Wereldse smaken op je bord. De menukaart van Raam is steeds een pareltje. Het neemt je mee op reis, ook tijdens lockdown. Ontdek het aanbod via hun instagram of facebookpagina – met safe take away drive through

Sint-Niklaas

Nova

High level, low profile. Zo omschrijven ze zichzelf, en ik volg hen daarin. Nova brengt de lekkerste smaken op je bord, pure and powerful. Momenteel bieden ze big Nova burgers aan, en die zien er heerlijk uit!

Concepts catering

Niels van Concepts Catering brengt wekelijks een sharing menu, en daarnaast ook een burgerbox of tacobox. Het dessertje van de menu is op bord gedresseerd, en alleen de foto al brengt het water in m’n mond.

Le cirque

In Belsele stonden ze klaar om de nieuw ingerichte kelder van Le Cirque feestelijk in te wijden, tot alle deuren opnieuw op slot gingen. Ook zij maakten de switch naar take away.

‘T Korennaer

Hun Michelinster is meer dan verdiend! Verfijnde keuken, culinair genieten kan via het menu of a la carte. Ontdek het menu via hun instagram of facebookpagina.

Bazel

De Wase Wis

Zondagse brunch? Sounds perfect! De Wase Wis brengt een brunchbox uit zodat je in je eigen bubbel kan genieten.

Waasmunster

Art & Food – Raap pop up restaurant

Art & Food stond klaar om een popup te openen toen alle restaurantdeuren weer sloten. Last minute wisselden de plannen naar take away service. Ontdek hun menu via @barwood.waasmunster

Bistro Tastu

Het sharing concept van het restaurant vind je ook terug in de take away. In de eerste lockdown bestelden we al eens het take away menu, echt een aanrader!

Lekker Zuiders

Breng Italië naar je eettafel, zo simpel is dat! Lekker Zuiders heeft het hele jaar door take away gerechten uit de Italiaanse keuken.

Stekene

Eetwinkel l’apetit

Enige tijd geleden ruilden ze hun restaurant reeds in voor catering & traiteur met verse afhaalmaaltijden, schotels en buffetten.

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)