8x a la carte at home

Persoonlijk ben ik wel fan van de afhaalopties bij de vele Wase restaurants, ook buiten de lockdown. Een last minute date night met the hubby zonder een babysit te moeten zoeken, zonder bob te kiezen, zonder de restaurant websites af te schuimen om een reservatie vast te leggen. Gewoon op het gemak thuis, met ons twee, een beetje opgekleed & gedekte tafel of lekker comfy in de zetel.

Begrijp me niet verkeerd, ik wil een avondje uit op restaurant niet schrappen. Het heeft die extra touch, dat magisch moment en gelukzalig gevoel. Zodra het terug kan, wil ik meteen een échte date night plannen. En tussendoor nu en dan nog eens take away doen wanneer er niets meer in de frigo ligt.

Voor de tussendoortjes vind ik de a la carte take away wel ideaal. Dit zijn mijn suggesties van de maand:

Belsele

De drie lindekes

Begin juni opende de vernieuwde De Drie Lindekes in Belsele de deuren. Klaar om erin te vliegen, ookal veranderde Covid19 de plannen. De foto’s op hun instagram geven mij alvast goesting om er te bestellen. Bij jou ook?

Hert goan, zeggen ze dan #hertstoofpotje

Lokeren

Leut

In niet-lockdown tijden proefde ik al van de Leut salades, en oh my god, die zijn echt yummy! Verrassende combinaties, frisse smaken. Hun kaart is uitgebreid, hun passie is oneindig.

Knap gepresenteerd én fantastisch lekker #ookburgersenpastas

De Zoete uitspraak

“Met liefde en zorg bereid” staat er op de menukaart. Ik heb het zelf nog niet geproeft, maar er al veel goeie dingen over gehoord 🙂

#ookculinairebroodjes

Villa Peter Pan

Nog maar net (september) de deuren kunnen openen, en ze alweer moeten sluiten. Kaylee en Jürgen krijgen een enorme vuurdoop dezer dagen. “Buy local or bye bye local” is ook voor hen van tel. Ga jij er ook eens langs voor een lekkere take away?

Pulled pork burgers om je vingers bij af te likken!

Tielrode

Cook on the move

4 lokale handelaars sloegen de handen in elkaar om je lekkere take away gerechten voor te stellen.

Doorheen het Waasland: Sint-Niklaas, Tielrode, Waasmunster, Temse

Beveren

Van der Valk hotel

Alleen al de foto van de nieuwe poke bowls doet me watertanden. Bij hotel Beveren kan je a la carte bestellen bij Ozzo sushi of restaurant Nest.

Sint-Niklaas

Caro’s

In Waasland Shopping mogen de “essentiële” winkels open blijven. Voor mij zou dat élke winkel zijn… shopping is my therapy! Maar voor Caro’s betekent dat alvast dat de buitendeuren van Waasland Shopping open zijn en dat zij je van lekkere take away kunnen voorzien. Easy peasy!

En de lekkere Caro pasta’s niet vergeten natuurlijk

Hamme

Kaai31

Ribbekes op 31(!) verschillende wijzes, daar komen we wel mee toe tot eindejaar 🙂

Check de take away kaart voor hun specialiteiten
The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)