0

Advies op afstand

Hoewel ik graag thuis vanuit de zetel shop, mis ik nu en dan het snuisteren in een échte winkel, en daarbij ook het advies van de winkelier. Laatst zag ik een berichtje passeren van Speledo uit Temse: stuur ons de leeftijd en het geslacht, en wij bezorgen je enkele cadeautips.

Mijn nieuwsgierigheid was gewekt! Ik stuurde hen 3 brave kindjes door, zij antwoordden met tal van tips.

Meisje – 6 jr – eerste leerjaar – houdt van eenhoorns, glitter, verhaaltjes spelen, uno en make up

Jongen – 2,5 jr – instapklasje – houdt van bouwen, dino’s, voetballen, auto’s

Meisje – 3 jr – houdt van roze, poppen, frozen

Heeft het jou ook geïnspireerd? Of heb jij nog topcadeautips voor me? Let me know!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)