0

Cadeautips #2020

When you buy from a small business an actual person does a little happy dance

De quote hierboven zegt waar het op staat, en zeker nu wanneer de winkeldeuren gesloten blijven. Gelukkig vonden reeds veel winkeliers in ‘t Waasland hun weg in de digitale wereld met een eigen webshop, verkoop via facebook/instagram of de hele collectie uitgestald op hun website. Ook ik wil bewust lokaal kopen, en geef jullie met plezier inspiratie voor de Sint/kerst/nieuwjaar cadeaus 🙂

Hib Hib #stekene zorgt niet alleen voor jou, maar ook voor de vogeltjes. Deze magnums zijn pure verwennerij voor de vogels in je tuin. Nieuwe hippe adresjes in de maak ☺️

Ik heb nog niet alle cadeautjes gekozen, er staan nog heel wat namen op mijn lijstje om iets voor te vinden. Deze post krijgt dus zeker nog een vervolg 🙂

Inspireerde het jou om lokaal te (blijven) shoppen? Welke cadeautjes heb jij reeds in huis gehaald?

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)