Walk the talk

Het zit in m’n persoonlijkheid om in alles het positieve te zien, en dat doe ik ook binnen de huidige coronacrisis. Ok, alles is drastisch veranderd van dag op dag en ook ik verlang naar lekker op terras een wijntje drinken, de benen vanonder mijn lijf lopen op een groot sportevent of genieten van de magie tijdens een concert. Maar… ons wachten wordt beloond, I promise.

Dus… positive vibes!

En iets wat ik écht superpositief vind aan de hele situatie is de tijd die we erbij kregen! Zoveel meer tijd om te genieten van ons gezin, om de kindjes naar school te brengen, om er samen op uit te trekken in de natuur, om te bewegen, om lekker en gezond te koken,… en daar geniet ik van!

Talk the talk, walk the walk! Ik genoot al van lopen, maar heb nu ook meer liefde voor wandelingen gekregen. Ik wil in 2021 nog meer wandelen én meer lopen 🙂 tijd dus om wat wandel- en looproutes uit te pluizen in de buurt.

Ik wil onverharde wegen met vergezichten of kleine straatjes zonder teveel verkeer, langs het water of recht door het bos. Nieuwe pareltjes ontdekken en genieten van de buitenlucht.

Momenteel beperken de wandelingen en loopjes zich tot Sinaai, en kwam ik al eens tot in Belsele of Puivelde. In 2021 wil ik mijn horizonten verbreden en lopen tot in Eksaarde, Stekene, Waasmunster. Plus eens eropuit trekken voor een deugddoende wandeling in élke Wase gemeente/stad. Mijn man verklaart me waarschijnlijk zot 🙃 ok, ik zal niet alles kunnen doen in 2021, maar het wordt sowieso een prestatie om enkele lange loopjes en wonderlijke wandelingen waar te maken.

By the way, als je wil beginnen lopen, kan ik je één app aanraden ☺️ Start 2 Run met Evy natuurlijk!

Dé app die mijn dromen zal waarmaken ☺️

Welke wandeling of looproute zou jij me zeker aanraden?

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)