Verras met een cadeaubox van Ravi giftboxes

Cadeautjes geven is leuk, zeker als je weet waar je de ander een plezier mee kan doen. Maar soms zit ik met de handen in het haar, en weet ik echt niet wat geven. Wanneer mijn inspiratie zoek is, dan grijp ik naar cadeaumanden. Die heb je in allerlei mogelijke thema’s, van hobbykok tot koekjesmonster, van aperitivo’s tot grillmasters, van workoholics tot home wellness liefhebbers…

De Belgische webshop Ravi giftboxes stelde 99 verschillende cadeauboxen samen, begin maar al te kiezen! Ravi steekt er met plezier een handgeschreven kaartje bij als je dat wil. En extra handig in coronatijden is dat je je cadeau meteen kan laten leveren bij het feestvarken, zelfs met “do not open until” sticker als het feestvarken niet het meest geduldige type is. Als je je ding niet zou vinden in de reeds samengestelde boxen, dan kan je ook zelf eentje samenstellen volgens het beschikbare aanbod.

Home office box

Ik gaf mezelf de Home Office box cadeau voor m’n moederdag, met daarin een marmerlook drink/thermosfles, een superhandige weekplanner (ideaal ook om de kindjes structuur te geven over wat komt) en een toffe pennenhouder voor op m’n bureau. Met al dat thuiswerken mag ik m’n werkplek wel wat extra opfleuren ☺️

Stel dat ik de 100ste cadeaubox zou mogen samenstellen, dan zou ik een Waasland-editie maken ☺️

  • Een Tea Time box met Chai van Chalo #melsele, een unieke theemengeling van Release Tea #sintniklaas, een mooi theekopje van made to use #sintniklaas
  • Een High in the sky box met een ballonvaart van Dehandschutter #sintniklaas en een uniek doosje ballonpralines van bij Vyverman #sintniklaas
  • Een coffee lover box met koffie van mij Van Poeck #sintniklaas, Guylian chocolaatjes #sintniklaas en een handgemaakte koffietas van Sous Sol ceramics #vrasene
  • Een healthy box met homemade granola van Lynn #lokeren met ontbijtkommetje van Atelier Lou #sintniklaas en een goodmorning kaartje van Atelier Surtout #stekene
  • Een beauty queen box met Body & Bess producten #lokeren en handgemaakte juweeltjes van Made by Mie #sintgilliswaas en een grappig kaartje van Jolien Tekent #hamme
  • Een mommy to be box met De Mocktailclub #beveren met “mom of” Tshirt van Three little stories #sintniklaas en slabbetje van De Borduurij #sintgilliswaas

Welke box zou jij graag geven of krijgen?

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)