Lentefeest

De kogel is door de kerk, maar dan wel zonder kogel en zonder kerk. Dochterlief mag haar lentefeest geven komende zaterdag ☺️

De party planner in me komt al meteen naar boven, en ik vlieg erin.

Catering

Ik koos enkele Wase cateraars uit en stuurde uiteindelijk 3 aanvragen tot offerte uit naar degene die nog ruimte hadden voor een catering pakket.

Cateraars uit het Waasland

Art & Food #waasmunster

Catering Lombaerts #beveren

Concepts Catering #sintniklaas

Food and Passion #sintniklaas

Katering #waasmunster

Katering

Uiteindelijk kiezen we voor een tuinfeest zonder bediening, en bevestigen we Katering voor een DIY bbq pakket.

Alles werd de dag van het feest netjes op tijd geleverd, en zag er al meteen superlekker uit. De salades voor bij de bbq waren verdeeld in handige porties zodat ik een deel op tafel kon serveren en de rest nog even in de koelkast kon houden om nadien bij te vullen. Van hapje tot dessert viel alles super in de smaak.

Beignet van prei met paprikadip

Animatie

Geen kinderfeestje zonder animatie, toch? We kochten al een springkasteel #coronamademedoit dat bij elk feestje bovengehaald zal worden de komende 5 jaar. Maar als extra verrassing nodigden we Jolien van Droomvlucht uit. Ze kwam met plezier de jongste feestvierders omtoveren tot bloemenmeisje, unicorn, vlinder en spiderman. En het feestvarken kreeg er ook nog een sprankelende glittertattoo bovenop.

Ijstaart

Bij een feest hoort natuurlijk ook taart. Dochterlief is bij gewone taart en cupcakes vooral fan van de versiering (lees suikerpasta) en schuift soms de taart zelf door naar la mama. Om dat voor te zijn, kozen we deze keer voor een ijstaart van bij Dolci Belloni #sinaai. Helemaal in het thema van haar feest, regenboog .

Outfits

Zie haar stralen, helemaal in’t nieuw met een jumpsuit van bij JBC. En ze heeft ‘m de hele dag aan gehouden, wat echt een prestatie is voor iemand die 7x per dag van outfit wisselt en eindigt in haar bikini op zonnige dagen 

Ikzelf ging ook voor een jumpsuit, wel van bij May Conceptstore  #kruibeke met m’n gouden sandaaltjes van bij Dress & Smile #beveren

Bedanking

Als bedanking voor het feest maakten we flexibele magneten van haar foto bij Smartphoto. De foto zelf namen we aan een graffitikunstwerk van Straatletters in Sint-Niklaas. Ze worden toch écht zo snel groot!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

1 Comment

  1. Luc Arens says:

    Voor communie uitdeel geschenkjes 1 adres http://www.figaro-sintniklaas.be

Comments are closed.