Laat 2022 maar komen

Hoewel het een dag als een ander is, voelt die eerste januari van het nieuwe jaar steeds opnieuw als een nieuwe start. Een moment om even stil te staan bij wat ik mezelf vorig jaar beloofde, en in welke mate ik me aan mijn beloftes hield. Een moment om vooruit te blikken op de volgende 12 maanden en voor mezelf te bepalen wat ik deze keer aan mezelf wil verbeteren. Jaar na jaar wil ik blijven groeien als persoon, wil ik van mijn omgeving een betere plek maken en het beste voorbeeld voor mijn kinderen zijn.

Ook voor deze blog maak ik de balans op, want ook hierin wil ik verder groeien. Het is en blijft een fun project, een deeltje van en voor mezelf waar ik tijd in steek wanneer dat voor me past, zonder verplichtingen.

De focus ligt op dingen ontdekken, ervaringen delen en erover schrijven. De blog volgt mijn eigen levenspad, en groeit mee met mijn interesses van het moment. De baby-berichtjes van de afgelopen jaren maken plaats voor meer me-time momentjes die ingevuld worden met sport, persoonlijke verzorging en het huis inrichten met decoratie en plantjes.

Voor 2022 wens ik mezelf

  • Meer blogberichtjes, 1tje per maand zou top zijn
  • Meer ontdekkingen, mijn to-visit lijstje krijgt binnenkort een update
  • Meer instagram reels, gewoon omdat die zo tof zijn

En ik wens jou véél inspiratie om lokaal te shoppen! Door jou kunnen dromen uitkomen! Je maakt écht een verschil door bij dat hip adresje om de hoek eens langs te gaan 😉

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)