Liefde is alles

De wereld draait op liefde, of dat wil ik mezelf toch doen geloven. Elk leven begint met liefde, en elke belangrijke beslissing in je leven maak je vanuit liefde. Liefde voor het vak, liefde voor de natuur, liefde voor de medemens én voor jezelf.

Vier de liefde met deze tips uit het Waasland

Duo verzorging

Bij Wellness Belle Histoire #sinaai kan je samen genieten van een gelaatsverzorging of duo massa genieten. Helemaal relaxed, helemaal zen, helemaal happy ‍♀️

Lingerie setje met extra surprise

May Conceptstore #kruibeke stelde een setje samen met een bralette met bijpassende slip in rood of zwart, en dat is niet alles. In je love setje zitten ook zelfklevende tepelhartjes mét floshkes én een gratis May bodylotion  Bekijk wat burlesque videos & maak er een pikante valentijn van 

Juwelensetje in liefdevol kadoosje

Made by Mie #sintgilliswaas maakte een supermooi setje van oorbellen en een bijpassende ketting. Misschien is dat wel alles wat je hoeft te dragen op Valentijnsnacht? ☺️

Brunch box met lief lokaal cadeautje

Soep&Zoet #sintniklaas zit volop in verhuis naar de Grote Markt maar Valentijn laten ze niet zomaar passeren. Ze werkten 3 brunch boxes uit én je kan er een extra lokaal cadeautje aan toevoegen, zoals een fles bubbels van Dranken Van Eetvelde, een hartverwarmend bloemenboeket van Euroflora of een Cupid’s cheesecake 

Met hartjes scoor je altijd

Studio Peloeze #sintpauwels maakt minimalistische juweeltjes zoals deze heart medaillon, en ook op maat gemaakte juwelen waar je je eigen touch aan kan geven.

Geef een wondr cadeau

Nee, ik vergat geen “e” te typen. Wondr uit #moerbekewaas is het nieuwe wonder op vlak van zeep. Hun natuurlijke shampoo, conditioner en soap bars vind je nu ook in giftboxes waar je nog eens 14% korting op krijgt 識 met de code VALENTINE-BOX

Money doesn’t make the world bgo ‘round, love does 

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)