Tips voor moederdag #2022

Volgende zondag zetten we onze mama’s in de bloemetjes om haar te bedanken voor alle zichtbare en onzichtbare steun die we van haar krijgen. Ik verzamelde enkele cadeautips uit het Waasland ☺️

1. Wellness thuis

Elke mama geniet van een verwenmomentje voor zichzelf, soms uitgebreid bij een warm bad soms snel als onderdeel van de dagelijkse verzorging.

Belle Histoire #belsele weet wat je mama wil met een breed gamma Babor verzorgingsproducten.

Wondr #melsele biedt keuze uit shampoo & shower bars die je haar verzorgen en voeden

2. Wellness buiten huis

Belle Histoire #belsele weet ook hoe je je mama in de watten kan leggen buitenshuis. Boek een massage, gelaatsverzorging of laserontharing of geef haar een cadeaubon zodat ze zelf kan kiezen.

Rieleks #moerbeke staat op onze eigen moederdagplanning. Een wellness momentje met ons twee doet altijd deugd.

3. Mooimakers

Elke mama maakt zich graag mooi, maar niet elke mama kan er veel tijd voor vrijmaken. Vooral bij jonge kindjes schiet de eigen mooimaaktijd erbij in om die pateekes toch met een propere mond naar school te sturen. Op zoek naar gemakkelijke mooimakers?

Bij Made by Mie #sintgilliswaas vind je de mooiste juwelen

Bij Amakami #eksaarde kan je de hipste outfits scoren

4. In beweging

Sportieve mama’s kan je plezieren met de tweewekelijkse Ladies editie bij mtbschool.be #waasmunster of ga je voor personal training bij het Atelier #sintniklaas

Ook yoga scoort goed, bijvoorbeeld yogaloo #sintniklaas of yoga met Annelies #waasmunster organiseert op zondag om 10:30 een moederdagsessie

5. Bloemen

Bij tuincenter Van Buynder #temse vind je de leukste bloempotjes & decoratie en de mooiste planten.

Of kies een gedroogd boeketje waar ze maandenlang van kan genieten bij Boutique Botanique #lokeren

Plukt ze liever zelf haar boeketje? Dat kan bij plukweide pluk je dag #stekene (ps: ze hebben ook bloemenabonnementen om elke maand van te genieten).

6. Persoonlijk portret

Laat jullie familieportret vereeuwigen door een tekening van Atelier Surtout of boek een fotoshoot bij Kim Pots #kleinsinaai. Kim heeft ook een mini mamashoot op zaterdag 7 mei in Lokeren.

Bij bodycasting #waasmunster kan je ook een heel persoonlijke gipsafdruk laten maken van je zwangere buik, van die kleine handjes en voetjes of van wat je maar wil. Een tastbare herinnering voor het leven!

Dit zijn maar een paar ideetjes, er is nog zoveel te ontdekken in het Waasland! laat je inspireren door de @hipstewaasland highlights op Instagram, gesorteerd per gemeente/stad.

Heb je zelf een moederdagtip? Laat het hieronder weten!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)