Win een Siniscoop duoticket

Siniscoop

Onze facebook pagina wordt opgepikt door de lokale Wase handelaars, met telkens positieve commentaar. Dat doet deugd, uiteraard. Zeker wanneer we horen dat de lokale handelaar meer likes kreeg nadat we hen in een bericht vernoemd hadden, en nog leuker wanneer we cadeau’tjes krijgen om uit te delen aan onze fans. Dat laatste werd aangereikt door Siniscoop – zij gaven ons een duoticket om te verloten. Leuk!

Meteen startten we met het onderzoek naar wedstrijden op facebook, er zijn namelijk strenge regels verbonden aan het organiseren van een wedstrijd via facebook, opgelegd door facebook zelf uiteraard. De sanctie wanneer je de algemene regels niet navolgt, kan heel drastisch zijn… ze zouden namelijk je facebook pagina van dag op dag kunnen afsluiten. Het overkwam Humo, Studio Brussel, en ook Acht reeds. Zeker omdat je zoveel moeite doet om je pagina op te bouwen, willen we dit niet riskeren.

Kort gezegd komt het erop neer dat je geen functionaliteiten van facebook mag gebruiken in je wedstrijd, en onder die functionaliteiten wordt de like en share mogelijkheid verstaan. Een simpele “like & share this post-wedstrijd” is dus uit den boze. Dan maar zoeken naar een alternatief dat ook past binnen de Belgische wetgeving. We kwamen uit bij een poll applicatie waarbij je via een kennisvraag de winnaar kan selecteren. De app is goed onderbouwd, en biedt verschillende mogelijkheden om je resultaten op te volgen. Alleen moet de deelnemer de app wel toegang geven tot zijn eigen profiel zodat zijn naam opgeslaan kan worden (puur om de winnaar te selecteren en achteraf te contacteren). Ook biedt de gratis versie enkele beperkingen, en geïntegreerde reclame – wie wil, kan uiteraard wel een betaalde variant installeren.

We zijn er ons van bewust dat deze wedstrijd minder fans zal overtuigen deel te nemen, spijtig natuurlijk, maar het is de prijs die we betalen om het volgens de regels van het spel te spelen.

Deelnemen aan de wedstrijd kan nog tot zondag 29/09/2013 – Veel succes!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)