Valentijn

Na de familie feestdagen volgt in februari de meer intieme feestdag voor geliefden : Valentijn.

Uiteraard willen wij jullie ook tips geven voor wie nog geen plannen heeft gemaakt voor Valentijn. Het is zeker nog niet te laat om je geliefde te verrassen 🙂

Op Stap

Ga voor pure ontspanning bij Oriental Paradise (Temse). Via hun website kan je de last minute deals in de gaten houden, en zo nog een Privé Sauna boeken op donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag.
Prijscategorie : €85 – €125

Of kies één van de valentijnarrangementen bij Wellness Belle Histoire (Sinaai). Je krijgt er sowieso een gratis glaasje cava bovenop.
Prijscategorie : €90 – €180

Uit eten

Verras je geliefde met een zelf gemaakt menu, onder begeleiding van Art&Food (Waasmunster). Op 14 februari organiseren ze een Valentijn kookworkshop, waarbij jij om 18u start met het koken, en je geliefde om 20u mag aanschuiven.
Prijscategorie : €60-€70

Kies voor het valentijn menu van De Sonne (Temse)
Prijscategorie : €60

Of combineer een etentje uit met een overnachting in hotel Serwir.
Prijscategorie : €55 excl overnachting, €95 inclusief overnachting

Cadeautips

Met een juweel kan je elke vrouw bekoren. Kies een prachtexemplaar uit de collectie van Borms juwelen (Lokeren) .

Opgeruimd staat netjes, zeker met de organiseertips van Ta’Or (Sint-Niklaas)

Is je vriendin ook trots op de prestaties van Sporting Lokeren? Stuur haar dan langs bij AnnEstique voor Sporting Lokeren nagels, win-win-situatie!

Snoepgoed

Valentijn is niet hetzelfde zonder chocolade, het is niet voor niets een afrodisiacum!

Chocolatier Wauters biedt je een uitgebreid assortiment chocolade cadeautjes, ook perfect wanneer je het liever met chocolade zegt, dan met bloemen 😉

Of kies voor een romantisch, hartvormig ijsje bij Cremerie François

 

Als bovenstaande tips je nog niet op ideeën brachten, ga dan voor puur natuur en vertel je geliefde in woorden hoeveel je van hem/haar houdt!

Veel plezier

 

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)