Ladies night bij Noppe Slaapcultuur

Als Lokeren één bezige bij kent, is het Nathalie Noppe wel. Zij is de kracht achter Noppe Slaapcultuur en Pret-a-dormir en organiseert regelmatig leuke events om haar klanten in de watten te leggen. Vorige week was de winkel dé locatie voor een heuse Ladies Night. Samen met partners zoals AnnEstique, Kates House, Optiek Sonck, Schoonheidssalon Karo en Soie Belle werden de ladies tot over hun oren verwend.

Bij binnenkomst mocht elke lady op de foto met twee stoere binken. De foto’s van de avond vind je op de facebook van Lokeren leeft . Dankzij AnnEstique kreeg elk hand een paraffine bad, en Kates House liet weten of je een winter/zomer/lente/herfst type bent. Schoonheidssalon Karo gaf make up tips, en krulde vele wimpers. Tussendoor werd de laatste badmode op de catwalk gebracht en zorgde Chris Corn voor live muziek.

Dit is zeker voor herhaling vatbaar! Laat die feestjes maar komen, Nathalie!

 

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)